به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، جعفر ربیهاوی ظهر امروز در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی آبادان که با حضور مسئولان این شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: در جلسه قبل شورای سلامت که در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار شد بر افزایش نظارتها بر اماکن عرضه مواد غذایی در این شهرستان در ماه رمضان تاکید شد.
وی افزود: در این راستا دانشکده علوم پزشکی آبادان دو اکیپ را در دو نوبت قبل و بعد از افطار برای نظارت بر عرضه کالا در بازار ساماندهی میکرد.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: در این مدت 117 مورد بازرسی از واحدهای صنفی به ویژه عرضهکنندگان زولبیا و بامیه، آش و حلیمفروشیها در سطح شهرستان انجام شده است.
جعفری تصریح کرد: در این راستا 32 نفر به عنوان متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی آبادان معرفی شدند.
وی اضافه کرد: علاوه بر این تعداد، 9 واحد متخلف نیز در این مدت پلمب شدند.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: 317 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز در جریان بازرسیهای انجام شده در طرح تشدید نظارت کشف و معدوم شد.
جعفری افزود: همچنین هشت نمونه از کالاهای مورد استفاده در بازار نیز مورد نمونهگیری بهداشتی و استاندارد قرار گرفته است.
وی گفت: یکی از مهمترین تخلفاتی که در زمینه نانوایان در آبادان وجود دارد استفاده از جوش شیرین است.
مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: در این راستا چهار نانوایی متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شدند.
انتهای پیام/72008/ز30/پو3002