اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار کهگیلویه مطرح کرد

کمبود اعتبار مانع از پیشرفت فیزیکی بزرگترین پروژه آبرسانی در کهگیلویه

فرماندار کهگیلویه پروژه آبرسانی حومه غربی دهدشت را یکی از بزرگترین پروژه‌های تحول‌ساز در شهرستان عنوان کرد.

کمبود اعتبار مانع از پیشرفت فیزیکی بزرگترین پروژه آبرسانی در کهگیلویه

 ابراهیم جعفری ظهر امروز در حاشیه بازدید از بزرگترین پروژه آبرسانی حومه غربی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه اظهار داشت: کلنگ پروژه آبرسانی به حومه غربی دهدشت در سال 89 به زمین زده شد و در سال 90 عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه اعتباری بالغ بر 80 میلیارد تومان برای این پروژه پیش‌بینی شده افزود: پروژه آبرسانی در چهار فاز که شامل دو ایستگاه پمپاژ، محوطه‌سازی و خطوط انتقال آب، احداث آبگیر در حال انجام عملیات است.

رئیس کمیته حفاظت منابع آب کهگیلویه با بیان اینکه خطوط انتقال آب از ابتدای اراضی هدف تا مخزن و شبکه آبیاری اراضی دهدشت غربی اجرا می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر فاز اول این پروژه با پیشرفت خوبی در حال اجراست.

جعفری ادامه داد: کار انعقاد قرارداد و واگذاری فاز دوم به پیمانکار صورت گرفته و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی پیشرفت فاز دوم را منوط به انتقال خطوط لوله از کارخانه به پروژه دانست و گفت: انتقال آب به اراضی حومه غربی به صورت دو خطه صورت خواهد گرفت.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه با بیان اینکه یک خط انتقال آب به دشت‌های لیر و سوق خواهد بود افزود: خط دیگر نیز دشت‌های چنگلوا و سایر اراضی را در بر می‌گیرد.

جعفری کمبود اعتبار را از موانع پیشرفت پروژه دانست و ابراز داشت: این مشکل باعث کندی در روند تهیه لوله‌های خط انتقال شده است.

وی معارضات ملکی و حریم راه بودن محل اجرایی پروژه را از دیگر علل کندی روند اجرایی پروژه برشمرد و خاطرنشان کرد: طی جلسات متعدد با مالکان، اداره راه و شهرسازی، آب منطقه‌ای، مشاور و پیمانکار پروژه مقرر شد به زودی لوله‌‌های انتقال آب به محل اجرای پروژه منقل شوند.

جعفری بهره‌برداری از این پروژه آبرسانی را علاوه بر تحول در کشاورزی زمینه‌ساز اشتغال بیش از 5 هزار نفر خواند و افزود: این پروژه بزرگترین پروژه آبرسانی به دشت‌های شهرستان است که برای آبرسانی به بیش از 5600 هکتار از اراضی شمال، جنوب و جنوب غرب سوق، شرق، شمال تا جنوب روستای چنگلوا، شرق و جنوب روستاهای علیای سفلی و اراضی روستای چهارمه را تأمین خواهد کرد.

جعفری ادامه داد: تأمین آب مورد نیاز بیش از 3300 هکتار از اراضی به صورت تحت فشار و بیش از 2300 هکتار دیگر به صورت ثقلی خواهد بود.

انتهای پیام/82016/س40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول