اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده ولی‎فقیه در گلستان:

آثار گناه گریبان‌گیر انسان می‎شود

نماینده ولی‎فقیه در استان گلستان با بیان اینکه گناه به طور قطع آثار سوء دارد، گفت: آثار سوء گناه گریبان‌گیر انسان می‎شود.

آثار گناه گریبان‌گیر انسان می‎شود

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی بعدازظهر امروز در دومین روز ماه مبارک رمضان در جلسه تفسیر سوره مومنون در مسجد جامع گلشن گرگان اظهار داشت: خداوند در سوره مطففین می‎فرماید؛ گناه در قلب انسان سرازیر شده و آن را خراب می‎کند.

وی افزود: طبق فرمایش رسول گرامی اسلام (ص) با هر گناه نقطه سیاهی در قلب انسان ایجاد می‎شود که اگر با پشیمانی آن را ترک کند دوباره صیقل می‎یابد و اگر چنانچه ادامه یابد آن نقطه سیاه زیاد شده تا اینکه تمام قلب را فرا می‎گیرد. 

لازمه پشیمانی از گناه درک آثار سوء آن است

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: تا زمانی که انسان درک نکند گناه وارد قلب او می‎شود و آثار سوء دارد نمی‎تواند از عملکرد خود پشیمان شود. 

نورمفیدی اضافه کرد: وقتی که زنگار، قلب را فرا بگیرد، انسان دیگر خدا را نمی‎بیند و هرچه بیشتر از او فاصله می‎گیرد.

وی با اشاره به اهمیت استغفار به ویژه در ماه مبارک رمضان گفت: دعاهایی که از ائمه به ما رسیده‎اند بر استغفار از درگاه الهی تأکید می‎کنند.   

کسانی که سحرگاهان استغفار کنند جزو متقین هستند

نماینده ولی‎فقیه در استان گلستان تأکید کرد: قرآن هم کسانی را که سحرگاهان استغفار کنند جزو متقین به شمار می‎آورد.   

نورمفیدی خاطرنشان کرد: استغفار موضوع مهمی است و همه به آن نیاز داریم، حتی پیامبر گرامی اسلام (ص) که از گناه به دور بودند، هر روز 70 بار برای امور دیگری استغفار می‎کردند.

به گفته وی، گناه مشکل اصلی انسان است و اگر با این مشکل از دنیا برود در قیامت با مشکلات بیشتری مواجه می‎شود. 

استغفاری ارزشمند است که با پشیمانی همراه باشد

نماینده ولی‎فقیه در استان گلستان با تأکید بر اینکه انسان باید با استغفار خود را از دام گناه رها سازد، توضیح داد: البته هر استغفاری ارزش ندارد و انسان را از دام گناه رها نمی‎کند، استغفاری ارزشمند است که همراه با پشیمانی باشد.

نورمفیدی عنوان کرد: برای رسیدن به مقام پشیمانی از گناه باید آثار سوء گناه بر انسان را درک کنیم، در غیر اینصورت نمی‎توان از گناه پشیمان شد.

وی ادامه داد: کسی که فقط به زبان اظهار پشیمانی کند و در عمل به گناه خود ادامه دهد در واقع خداوند را مسخره می‎کند. 

پشیمانی واقعی کفاره گناهان است

امام جمعه گرگان، تهمت را یکی از گناهان رایج در جامعه دانست و گفت: کسی که خیلی راحت آبروی دیگران را می‎برد برای ترک این گناه باید صورت باطنی گناه را بفهمد و آن را لمس کند تا بداند که چرا پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) این قدر بر استغفار به درگاه الهی تأکید می‎کردند.  

نورمفیدی تأکید کرد: رها شدن انسان از گناه و رها کردن گناه توسط انسان دو سویه بوده و لازمه آن پشیمانی واقعی است و برای رسیدن به این مقام باید با آثار سوء و صورت باطنی گناه آشنا باشیم.

به گفته وی، طبق فرمایش پیامبر گرامی اسلام (ص) کفاره گناهان، پشیمانی واقعی است.

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حماسه عاشورا گفت: شب عاشورا بهترین شب زندگی سیدالشهدا (ع) بود، چراکه مناجات، دعا، استغفار، نماز و تلاوت قرآن حال و هوای دیگری به آخرین شب زندگی امام حسین (ع) داده بودند، چون وعده رسیدن به حق نزدیک بود.

انتهای پیام/83003/ذ40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول