به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، در اطلاعیهای که از سوی ادارهکل دامپزشکی استان قزوین صادر شده، آمده است: این ادارهکل در راستای ارتقای سطح بهداشت و امنیت غذایی هماستانیها در ایام ماه مبارک رمضان نسبت به کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در این ایام اقدام میکند.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: ادارهکل دامپزشکی استان قزوین ضمن هماهنگی با دستگاههای ذیربط، با سازماندهی و تجهیز 24 اکیپ نظارتی و بازرسی ثابت و سیار، از ساعت هشت صبح تا 14 و از ساعت 14 تا 20 در دو شیفت کاری نسبت به کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در این ایام اقدام میکنند.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: در روزهای تعطیل نیز پرسنل کشیک شبکههای دامپزشکی شهرستانها برای صدور مجوز بهداشتی، قرنطینهای و همچنین انجام آزمایشات لازم در مورد فرآوردههای خام دامی فعال هستند.
این اطلاعیه اضافه میکند: مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله قصابیها، مرغفروشیها، ماهیفروشیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی از اماکنی هستند که زیرپوشش طرح کنترل و نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان قرار میگیرند.
این اطلاعیه میافزاید: کارشناسان این ادارهکل به صورت 24 ساعته آماده دریافت پیامها، گزارشات و انتقادات بوده و هماستانیها نیز میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز مذکور، مراتب را از طریق سامانه ارتباطی 1512 و یا شماره پیامک 30007227001635 به روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی استان قزوین گزارش کنند.
انتهای پیام/77002/ذ/ظ1004