احمد مسعودی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سیرجان با اشاره به آغاز برداشت سبزی از 120 هکتار مزرعه در سیرجان اظهار داشت: میانگین برداشت در هر هکتار مزرعه سبزی 38 تن است که تا اوایل آبان ماه بیش از 4 هزار و 560 تن سبزی برداشت میشود.
وی با بیان اینکه این میزان سبزی علاوه بر مصرف داخلی به استان هرمزگان نیز ارسال میشود، افزود: در این طرح برداشت 237 نفر به مدت پنج ماه مشغول به کار میشوند.
مسعودی تصریح کرد: در شهرستان سیرجان 35 نفر بهرهبردار سبزی مشغول هستند که در 75 هکتار سبزی برگی و 45 هکتار سبزی غیر برگی مانند فلفل و بادمجان تولید میشود.
انتهای پیام/80015/ز20/د1000