به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد خراسان شمالی، علی اصغر رضازاده تصریح کرد: در راستای طرح اجرای هماهنگ استاندارد(طاها) فرآوردههای گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب لقمه از سطح بازار استان نمونهبرداری شده که پس از انجام آزمونهای بافت شناسی بر روی این محصولات ، مشاهده شد که 53 درصد از محصولات مذکور با استاندارد مربوطه مغایرت دارند.
وی افزود: اکثر نمونههایی که در آزمون بافت شناسی مردود شدهاند در تولید محصول از پوست استفاده شده و در بعضی موارد نیز بافتهای غضروفی و استخوان مشاهده که منجر به مغایرت این محصولات با استاندارد ملی مربوطه شده است.
رضازاده گفت: آزمونهای بافت شناسی به منظور اطلاع از وجود یا عدم وجود فاکتورهایی همچون: اندامهای محوطه سینهای و شکمی ، اندامهای ادراری و تناسلی ،نخاع، مغز، زبان، بافت غدهای و گرههای لنفاوی ، پوست ، چربی ، دنبه ، بافتهای استخوانی و ... در فرآوردههای گوشتی انجام میشود.
خبر دیگری هم از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان شمالی هم حاکی است،استاندارد جدید بلوکهای پلی استایرن اعلام شد.
مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان شمالی در این باره گفت : در راستای کاهش هزینههای تولید و تسهیل در فرآیند تولید استاندارد جدید بلوکهای پلی استایرن تدوین و اطلاعیه آن به همه واحدهای تولید و مراکز عرضه محصول شده ارائه شد.
رضازاده تصریح کرد: در این راستا تمام واحدهای تولیدی محصول مذکور و واحدهای عرضه و فروش موظفند محصول فوق را طبق استاندارد جدید تولید و عرضه نمایند.
انتهای پیام/63002/ش/پ3003