اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل راه‌آهن عنوان کرد

برقی کردن قطار تهران ـ مشهد با اعتبار 4 هزار میلیارد تومانی/ قیمت بلیت‌ها را پایین نگه می‌داریم

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به طرح برقی کردن قطار تهران ـ مشهد با اعتبار 4 هزار و 100 میلیارد تومان، گفت: طرح قطار سریع‌السیر مشهد ـ تهران نیز در حال اجراست.

برقی کردن قطار تهران ـ مشهد با اعتبار 4 هزار میلیارد تومانی/ قیمت بلیت‌ها را پایین نگه می‌داریم

به گزارش خبرگزاری فارس از سرخس، عبدالعلی صاحب‌محمدی ظهر امروز در حاشیه مراسم افتتاح قطار «ریل‌باس» مشهد ـ سرخس در ایستگاه راه‌آهن سرخس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیمی از ظرفیت راه آهن کشور به زائران امام رضا(ع) و شهر مشهد اختصاص دارد، ضمن اینکه افزایش ظرفیت در این مسیر همچنان ادامه دارد و دو طرح دیگر نیز در استان خراسان‌رضوی برای سفر به مشهد در حال اجرا است.

وی با اشاره طرح برقی کردن قطار تهران ـ مشهد با اعتبار 4 هزار و 100 میلیارد تومان، گفت: همچنین طرح قطار سریع‌السیر مشهد ـ تهران نیز در حال اجراست.

وی خاطرنشان کرد: در طول سال، 50 میلیون مسافر در مسیرهای منتهی به مشهد توسط شبکه ریلی جا‌به‌جا می‌شوند که با توجه به ایمنی و راحتی این شبکه، استقبال از آن در حال گسترش است.

محمدی در ادامه به پروژه حرم تا حرم اشاره کرد و افزود: این پروژه یکی از مهم‌ترین پروژه ‌ریلی کشور است و یک اتفاق عظیم در صنعت ریلی کشور ایجاد می‌کند.

وی افزود: برای انجام این پروژه نیازمند انتقال فناوری از خارج کشور هستیم که مذاکرات این انتقال در حال انجام است.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی برپایه مردم‌سالاری دینی بنا شده است، گفت: ناوگان مسافری را به بخش خصوصی واگذار کردیم و برای اینکه خدمات بهتر و بیشتری به مردم ارائه شود و هزینه خدمات هم برای شرکت سود‌آور باشد و هم منافع مردم در نظر گرفته شود، شرکت‎های مسافری پیشنهاد قیمت می‌دهند و راه آهن جمهوری اسلامی ایران آن را بررسی می‌کند.

محمدی، سرخس را یک منطقه با استعداد در بخش ریلی و بین‌المللی دانست و اظهار کرد: نقش ایستگاه بین‌المللی سرخس در اشتغال منطقه غیر قابل انکار است، اما باید تلاش کرد تا با ارائه خدمات بیشتر، جایگاه اشتغال در این منطقه تقویت شود.

وی افزود: شهرستان مرزی سرخس یکی از بزرگ‌ترین‌ ایستگاه‌های ریلی کشور است که از این منطقه واردات و صادرات ریلی بسیاری انجام می‌شود که به همین منظور یک قطار ریل‌باس را با اعتبار 20 میلیارد تومان جایگزین قطار فرسوده کردیم.

محمدی گفت: قطار‌های ریل‌باس در کشور تولید می‌شود و برای مسافت‌های کوتاه پیش‌بینی شده است که هم اکنون 15 عدد از این نوع قطار در استان‌های تهران، خوزستان، مازندران، سمنان و خراسان در حال فعالیت است.

وی ادامه داد: این قطار با ظرفیت 320 نفر و سرعت 120 کیلومتر در ساعت، می‌تواند چهار مرتبه در روز تردد کند.

مدیر عامل راه آهن کشور به ساخت سالن انتظار ایستگاه راه آهن سرخس اشاره و تصریح کرد: ساخت این سالن 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ان‌شاءالله تا دو ماه آینده آماده استفاده می‌شود.

انتهای پیام/70005/صا40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول