به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه ظهر امروز حسین دهقان در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز جهانی دامپزشکی در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، اظهار داشت: اجرای طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآوردههای خام دامی از سال 90 در کشور آغاز شد و هم اکنون در آذربایجانغربی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح به منظور ارزیابی وضعیت بهداشتی و کیفیت استحصالات مربوط به فرآوردههای خام دامی است، تصریح کرد: زنجیره تولید فرآوردههای خام دامی شامل واحدهای پرورش دام و طیور، کشتارگاهها، مراکز بستهبندی و عرضه این محصولات است.
دهقان با اشاره به اینکه اجرای طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآوردههای خام دامی از ابتدای سال 91 به طور مستمر و منظم توسط شبکههای دامپزشکی شهرستانهای آذربایجانغربی انجام میشود، خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این طرح نمونهبرداری از محصولات تولیدی در نقاط مختلف انجام میشود.
معاون فنی اداره کل دامپزشکی آذربایجانغربی ادامه داد: نمونهبرداری در کشتارگاهها از لاشهها، در کارخانه های تولید خوراک دام از خوراک آماده شده برای واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان، در واحدهای بستهبندی گوشت قرمز و سفید از فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده و در مراکز جمعآوری شیر از شیر جمعآوری شده انجام میشود.
وی گفت: پس از انجام آزمایشات در صورت بروز مشکل، اقدامات ترمیمی، باز فرآیندی و کنترل منابع مختلف وجود آلودگی بر اساس ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور صورت میگیرد.
انتهای پیام/61010/ی20/ظ1004