رحمان رستمخانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: سال گذشته 16 میلیون و 517 هزار و 350 قطعه جوجه گوشتی در مرغداریهای استان زنجان پرورش یافته و به بازار عرضه شدند.
وی در زمینه نحوه تولید جوجههای گوشتی گفت: جوجهریزیهای صورت گرفته تولید 29 هزار و 180 تن گوشت سفید مرغ را به دنبال داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: این جوجهریزیها و تولید مرغ علاوه بر تامین نیاز انسان استان بخشی از نیازهای سایر استانها را نیز تامین میکند.
وی در ادامه به افزایش تولید گوشت و مرغ در استان نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته در زمینه جوجهریزی 10 درصد و در بحث تولید گوشت سفید نیز شاهد 14 درصد رشد بودیم.
رستمخانی با اشاره به اینکه افزایش تولید مرغ و گوشت نشان از تلاش مرغداران زنجانی است، اضافه کرد: با آمار گرفته شده به طور متوسط ماهیانه یک میلیون و 370 هزار قطعه جوجهریزی در استان زنجان انجام میشود.
انتهای پیام/73005/ب30/ف4004