به گزارش خبرگزاری فارس از جم، احمد قاسمی صبح امروز در نشست مسئولان بهداشتی جم اظهار داشت: شبکه بهداشت جم در تعطیلات نوروزی اهتمام خاصی در راستای خدماترسانی به مهمانان نوروزی داشت و بیشترین و باکیفیتترین خدمات را ارائه کرد.
وی با اشاره به روند اجرای طرحهای بهداشتی در نوروز افزود: هر ساله طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند تا پایان نیمه اول فروردین سال بعد در سراسر کشور توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفهای اجرا میشود که در جم با تلاش دستهجمعی به خوبی انجام شد.
رئیس شبکه بهداشت جم خاطر نشان کرد: این طرح با اولویت نظارت بر مراکز حساس و سیستم تامین آب اماکن اقامتی و رفاهی و نقاط اسکان مسافران نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران و ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه و به منظور کاهش و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و غذا اجرا میشود.
قاسمی تصریح کرد: در شهرستان جم این طرح با حضور 8 بازرس بهداشت محیط در قالب دو تیم فعال با 260 نفر ساعت کار اجرا شد.
وی اضافه کرد: در 45 روز اجرای طرح در کل از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی و سیستم تامین آب شهرستان 600 بار بازدید به عمل آمد و 10 مورد از اماکن متخلف به مرجع قضایی معرفی و یک مورد نیز تعطیل شد.
این مسئول گفت: با پیگیریهای بهعمل آمده 127 کارت تندرستی برای کارکنان مراکز عرضه و اماکن عمومی صادر شد و برای پایش آب آشامیدنی شبکه عمومی و ایستگاههای تصفیه آب 46 نمونه برای آزمایش میکروبی گرفته شد.
وی ابراز داشت: همچنین 1250 مورد کلرسنجی از تمام نقاط شهرستان توسط بهورزان و کارشناسان انجام شد که 247 مورد آنها نامطلوب و در قسمت مواد غذایی 13 مورد نمونه مواد غذایی گرفته و به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارسال، که 4 نمونه غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شد.
قاسمی یادآور شد: در مجموع 214 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی جمعآوری و معدوم شد و 42 مورد با فروشندگان دوره گرد مواد غذایی برخورد صورت گرفت و از ادامه کار آنها ممانعت بهعمل آمد.
انتهای پیام/2451/و30/د1000