مرتضی بحرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: در همین راستا هفت مرکز عرضه متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
وی یادآور شد: اکیپهای قرنطینه و کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت قرمز، ماهی، میگو، مرغ، تخم مرغ و سایر فرآوردهها از 26 اسفند ماه سال 91 فعالیت خود را در سطح استان آغاز کردند.
بحرانی ادامه داد: این افراد در قالب 27 اکیپ بهداشتی میانگین در هر روز و 51 نفر کارشناس و بازرس بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی بودند و تا پایان تعطیلات نوروزی سالجاری در دو شیفت کاری از ساعت هشت صبح تا 20 کار خود را انجام دادند.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر افزود: در بازرسیهای بهعمل آمده در این طرح 27 مورد نمونهبرداری از محمولهها از کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذافروشیها صورت گرفت.
وی بیان کرد: در همین راستا از یک هزار و 13 مرکز عرضه، رستوران و کشتارگاه در مجموع 4 هزار و 492 مورد بازدید صورت گرفت که دو هزار و 800 کیلوگرم موادغذایی با شرایط نامناسب ضبط و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه کنترل کیفی موادغذایی دامپزشکی استان ارجاع شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر خاطرنشان کرد: نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی با همین جدیت در دیگر ایام سال نیز انجام میشود و مجموعه دامپزشکی نسبت تضمین سلامت مواد غذایی در جامعه حساسیت ویژه خود را دارد.
انتهای پیام/66007/ر20/ث3001