به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان محمودرضا وفائی بعدازظهر امروز در جمع اعضای ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای نوروزی استان گلستان اظهار داشت: این طرح تا 15 فروردین ماه 1392 ادامه داد.
وی اهداف این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال مسافران و شهروندان عنوان کرد. این طرح در قالب 457 اکیپ و 682 نفر روز تا پایان تعطیلات نوروز در استان اجرا میشود.
وفائی تصریح کرد: این اکیپها در سه حوزه نظارتی، بازرسی و قرنطینهای در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فعالیت میکنند.
به گفته وی از مجموع 457 اکیپ فوق، 18 اکیپ به استعداد 26 نفر روز در بخش نظارتی فعال هستند و 230 اکیپ بازرسی به استعداد 428 نفر روز نیز در تعطیلات نوروزی به منظور تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای دامی فعالیت میکنند.
وفائی افزود: در بخش قرنطینه نیز 11 اکیپ به استعداد 11 نفر روز در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی استان انجام وظیفه میکنند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این 198 اکیپ بازرسی و قرنطینه به استعداد 397 نفر روز در زمینه حفظ و حراست از سلامت مصرفکنندگان تلاش میکنند.
مردم تخلفات بهداشتی را گزارش دهند
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در مراکز توزیع و عرضه (قصابیها، فروشندگان گوشت مرغ بستهبندی شده، رستورانها، غذاخوریها و سایر اماکن توزیع مواد غذایی) اجرا میشود.
وفائی با بیان اینکه ستاد اجرایی این طرح در این اداره کل و شبکههای دامپزشکی شهرستانها مستقر است، از مسافران و شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی را به اطلاع نزدیکترین شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
وی کشتار دام در کنار جادهها و تفرجگاهها، فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی دامپزشکی، فروش لاشه مرغ غیر بستهبندی شده، حمل غیرمجاز گوشت در خودروهای غیرمجاز و فاقد یخچال، فروش انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی دارای ویژگیهای نامطلوب و غیر بهداشتی را مصادیق تخلفات بهداشتی ذکر کرد.
انتهای پیام/83003/غ20/ف4004