محمدمهدی ایزدپناه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: با فرا رسیدن ایام نوروز بازرسیها و نظارتهای بهداشتی در سراسر نقاط شهرستان گستردهتر میشود.
وی با اشاره به اینکه طرح نظارتی ویژه ایام از 26 اسفند ماه سال جاری آغاز میشود و تا 13 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد، ابراز داشت: برای رفاه حال شهروندان در این ایام یک اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار شامل 40 نفر از دامپزشکان، کارشناسان بهداشتی گوشت و ناظران شرعی شهرستان از ساعت 8 تا 20 آماده خدمترسانی هستند.
ایزدپناه افزود: نظارت بهداشتی از کشتارگاهها، مراکز عرضه، رستورانها، هتلها، قصابیها، کارخانجات فرآوری، خودروهای حمل گوشت صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشی از بیماریهای مشترک ریشه در مصرف فرآوردههای خام دامی آلوده و غیربهداشتی دارند، شهروندان باید گوشت قرمز و سفید مورد نیاز را از مراکز معتبر تهیه کنند.
ایزدپناه بیان داشت: فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت، مرغ، ماهی و فرآوردههای گوشتی نقش مهمی در تغذیه انسان دارد و در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی عامل بسیاری از بیماریها میشوند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان در هنگام خرید به برچسب و مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه و تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف مراتب را به شماره تلفن 2134366 و یا شماره پیامک 3000231512 اطلاع دهند.
انتهای پیام/2446/غ20/د1000