به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، محمد میردشتی ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی امنیت و سلامت موادغذایی شهرستان سبزوار با اشاره به تردد زائران علیابن موسی الرضا(ع) از محورهای مواصلاتی شهرستان سبزوار اظهارداشت: با توجه به استفاده زائران از رستورانها و مهمانسراهای بین راهی، اکیپهای بهداشتی باید با دقت لازم، نظارت از این مکانها را در اولویت قراردهند تا افراد دچار مخاطره نشوند.
وی با بیان اینکه تجربه در سالهای گذشته نشان داده که بهداشت در مواد غذایی سهم زیادی در تامین سلامت افراد دارد افزود: کوچکترین بیماری ممکن است تبدیل به یک بحران شود که با کنترل به موقع و رعایت موارد بهداشتی، میتوان از فاجعه جلوگیری کرد.
وی با اشاره به حادثه کولاک در محور سبزوار - مشهد و سبزوار - بردسکن تصریح کرد: در این حادثه دستگاههای خدمات رسان از جمله هلالاحمر بسیار تلاش کردند و با مدیریتی که در شهرستان شد، توانستیم حجم بزرگی از مسافران را از برف نجات داده و در شهرستان اسکان دهیم.
انتهای پیام/70027/ر10/ض1002