به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مرتضی هاشمپور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در نشستی خبری از ذخیرهسازی کالای اساسی در مازندران خبر داد و بیان داشت: برای مدیریت بازار و دفاع از حقوق مصرفکننده، 21 هزار تن گوشت مرغ برای ذخیرهسازی در استان مازندران انجام گرفته است.
وی اعلام کرد: 9 هزار تن در داخل استان مازندران در موقع ضرورت توزیع میشود و بقیه برای مدیریت بازار به بقیه استانها ارسال میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اضافه کرد: در ازای این کار، نهادههای دامی به مرغداران داده شده است.
هاشمپور از ذخیرهسازی مرکبات در مازندران با هدف تنظیم بازار خبر داد و تصریح کرد: امسال تاکنون 35 هزار تن ذخیرهسازی شده است.
وی با اعلام اینکه از هفته دوم اسفندماه کار توزیع مرکبات در سراسر کشور با محوریت مازندران آغاز میشود، اضافه کرد: 4 هزار تن اعم از 2 هزار تن پرتغال و 2 هزار تن سیب برای مصارف داخل استان کنار گذاشته شد و بقیه برای استانهای کشور در نظر گرفته شده است.
هاشمپور از خریداری 6 هزار تن برنج پر محصول در مازندران خبر داد و یادآور شد: برای این کار 11 میلیارد تومان پول پرداخت شده است.
وی به توزیع برنج یک هزار و 720 تومانی در مازندران نیز اشاره کرد.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش به بازرسی و نظارت بر بازار اشاره کرد و گفت: در سال جاری 325 هزار مورد از واحدهای تولیدی و توزیعی بازرسی و نظارت شده که از این تعداد 20 هزار و 800 فقره پرونده تخلف گشوده شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران همچنین از دریافت 9 هزار و 500 گزارش تلفنی از سوی مردم به دلیل برخی تخلفات صنفی در مازندران خبر داد.
وی با اعلام اینکه اشتهای خرید مردم در برخی از فصلها و مناسبتها زیاد میشود، خاطر نشان کرد: در کنار برپایی نمایشگاه بهاره و پاییزه، طرح ویژه نظارت بر بازار نوروزی نیز امسال از 15 اسفندماه آغاز میشود و تا 15 فروردین ادامه دارد.
هاشمپور در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر تشریح ضرورت تغییر چند معاون و مسئول در سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران که اخیراً صورت گرفته است، تصریح کرد: تغییرات در سازمان بر اساس کار کارشناسی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: این تغییرات نیاز سازمان صنعت، معدن و تجارت بوده است.
انتهای پیام/2296/ب30/د1000