فاطمه موحدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رابر اظهار داشت: در راستای حفظ سلامت شهروندان و تأمین غذای سالم و بهداشتی بازرسی از مراکز عرضه مرغ و ماهی، واحدهای عرضه گوشت قرمز، شیر و کشتارگاه شهرستان با تمام توان توسط بازرسان شبکه دامپزشکی رابر انجام میشود.
وی با بیان اینکه تأمین سلامت غذایی یکی از دغدغههای اصلی دامپزشکی است، افزود: از ابتدای سال تاکنون فرآوردههای خام غیر بهداشتی طی موارد بازرسی از واحدهای مذکور ضبط و معدوم شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رابر بیان داشت: مقدار مواد ضبطی در مقایسه با سال قبل به دلیل افزایش تعداد موارد بازرسی و همچنین اطلاعرسانی مناسب توسط بازرسان این شبکه و رعایت مسایل بهداشتی توسط عرضه کنندگان، کاهش چشمگیری داشته است.
موحدی با بیان اینکه امنیت غذایی شهروندان یکی از اصلیترین اهداف شبکه دامپزشکی است، اظهار داشت: شهروندان، هنگام تهیه مواد پروتئینی با حساسیت بیشتری اقدام به خرید کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای محصول دقت کنند.
موحدی از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی سریعاً شبکه دامپزشکی را در جریان امر قرار داده تا اقدامات لازم صورت پذیرد.
انتهای پیام/ب30/ژ1001