اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره جهاد کشاورزی شوشتر خبر داد

برداشت 1560 تن خرما از نخیلات شوشتر

خبرگزاری فارس: رئیس اداره جهاد کشاورزی شوشتر از برداشت یک هزار و 560 تن خرما و خارک از نخیلات شهرستان شوشتر خبر داد.

برداشت 1560 تن خرما از نخیلات شوشتر

نادر پوررکنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: در سطح شهرستان شوشتر بیش از 200 هکتار مزارع و باغ‌های خرما وجود دارد.

وی با اشاره به میزان تولید این نخیلات افزود: این نخیلات در هر هکتار بیش از 7 هزار و 800 کیلوگرم خرما و یا رطب تولید می‌کنند که در نوع خود رقم قابل توجهی است.

پوررکنی با اشاره به آغاز برداشت خرما و خارک در شهرستان شوشتر خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی در سطح شهرستان شوشتر برداشت خرما و یا رطب آغاز شده است و تا نیمه مهرماه نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شوشتر تأکید کرد: در برداشت این محصول تلاش می‌شود که 70 درصد از محصولات تولید شده به صورت خرما و 30 درصد به صورت خرما برداشت شود.

وی خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان شوشتر بیش از 400 هکتار باغ‌های خرما و رطب وجود دارد که در حال رایزنی برای افزایش این میزان هستیم.

پوررکنی تأکید کرد: مبارزه با آفات محصول ذرت همیشه با سموم کشاورزی انجام می‌شد که در سال‌جاری در سطح شهرستان به صورت بیولوژیک با این آفات مقابله شده است.

وی با اشاره به این روش گفت: این روش با رهاسازی زنبور براکن در سطح مزارع انجام می‌شود و کرم کارادرینا در این روش نابود خواهد شد.

وی تأکید کرد: در سال‌جاری بیش از 170 هکتار از اراضی شهرستان شوشتر زیر کشت ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای رفته است.

پوررکنی با اشاره به کشت‌های تابستانی در این شهرستان افزود: در یک‌ماه گذشته بیش از 20 هکتار از اراضی زیر کشت شلتوک شهرستان شوشتر را با طعمه‌گذاری علیه موش صحرایی آفت‌زدایی کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه این آفت خسارت زیادی به مزارع شلتوک می‌رساند، تأکید کرد: موش صحرایی خسارت‌های جبران ناپذیری به محصول شلتوک وارد می‌کند.

پوررکنی تأکید کرد: با اعتباری بیش از 160 میلیون ریال جایگاه‌های پرورش گاومیش در شهرستان شوشتر نوسازی شده است.

وی افزود: 320 متر جایگاه برای چهار نفر از گاومیش‌داران با اختصاص 160 میلیون ریال نوسازی شده و این کار برای نخستین بار انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: افزایش سطح بهداشت و وضعیت محیط زیست، افزایش کمی و کیفی تولید فراورده های دامی، افزایش سطح درآمد دامداران و کاهش میزان مهاجرت آنان به شهرها، کاهش بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و بهبود کیفی واحدهای گاومیش داری مطابق با ضوابط فنی مهندسی بهداشت جایگاه جام از اهداف عمده اجرای عملیات نوسازی جایگاه‌های دام است.

پوررکنی تأکید کرد: جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر برای ارتقای سطح آموزش‌های خود به روستائیان در سال‌جاری اقدام به آموزش نحوه تولید و نگهداری مرغ بومی کرده است که این کلاس‌ها مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به تعداد کلاس‌های برگزار شده افزود: تا کنون بیش از شش کلاس آموزشی در روستاهای شهرستان شوشتر تشکیل شده است.

پوررکنی تأکید کرد: تا کنون 120 نفر در این باره آموزش دیده‌اند و برگزاری کلاس‌ها نیز ادامه خواهد داشت و بر اساس تقاضای روستائیان در سطح شهرستان شوشتر برگزار خواهد شد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر افزود: در سطح شهرستان شوشتر  تا کنون برای جلوگیری از خروج ارز از کشور بیش از 7 هزار و 560 کیلوگرم بذر سویا میان کشاورزان توزیع شده است.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی با توزیع این میزان بذر بیش از 60 هکتار از اراضی شهرستان شوشتر زیر کشت سویا رفته است و کشت این محصول ادامه دارد.

پوررکنی با اشاره به اینکه میزان کشت این محصول افزایش خواهد یافت، تأکید کرد: کشت این محصول کشاورزی در سطح شهرستان شوشتر افزایش خواهد یافت و پیش‌بینی می‌شود که میزان سطح زیرکشت این محصول به 100 هکتار برسد که در سال‌های گذشته در شوشتر بی‌نظیر است.

انتهای پیام/ب10/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول