اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

شهردار قم:

تغییر مبلمان در سیمای شهری قم امری اجتناب‌ناپذیر است

خبرگزاری فارس: شهردار قم گفت: تجهیز و توسعه شهر قم به منظور در اختیار قرار گرفتن امکانات مادی و معنوی در راستای آرامش و آسایش زندگی مردم، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

تغییر مبلمان در سیمای شهری قم امری اجتناب‌ناپذیر است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمد دلبری اظهار کرد: «مبلمان»، مجموعه امکاناتی است که برای برقراری زیبایی، آرامش، رفاه و امنیت شهروندان مورد استفاده قرار گرفته و همواره باید مورد توجه مدیران قرار گیرد.

وی گفت: مبلمان شهری بیش از 100 عنوان خدمات را شامل می‌شود که به صورت فیزیکی در نقاط مختلف شهر در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

وی مبلمان درست شهری را شامل یکپارچگی بخشیدن بصری و ساختاری به مجموعه ساختمان‌ها، خیابان‌ها و عناصر موجود در آنها دانست و خاطر نشان کرد: مجموعه این طرح‌ها، ترکیبی از فضای طبیعی و مصنوعی را در سطح شهرها تشکیل می‌دهند.

دلبری گفت: در شهر قم همواره به دلیل وجود شرایط خاص، مدیریت سنتی و همچنین عدم توجه دولت‌ها این مسایل همیشه در حاشیه بوده است و حتی به عنوان فرعیات هم به آن نگاه نمی‌شد که خوشبختانه شهرداری قم نگاه جدیدی نسبت به مبلمان و سیمای شهری تعریف و اجرایی کرده است که همراه با رنگ‌آمیزی، شور و نشاط و تغییر در معابر عمومی است.

وی گفت: شهر تمیز و زیبا در روحیه ساکنان آن بسیار تاثیرگذار است و شادابی و نوع‌دوستی را به همراه می‌آورد، کما اینکه شهر کثیف و بی‌برنامه جز تنبلی، کسلی و رواج بیماری‌های روانی ارمغان دیگری به همراه ندارد.

دلبری خاطر نشان کرد: مبلمان شهری در کشورهای توسعه یافته بسیار مورد توجه است هر چند که تعریف آن متفاوت است، اما نگرش به مبلمان و سیمای شهری به طور یکسان و رشد و ارتقای آن نیز طی سال‌های گذشته مشهود بوده است.

وی گفت: کشور ما که در حال توسعه و گذار از سیستم سنتی و توجه به سیستم علمی همراه با استفاده از هوش ایرانی در عرصه‌های مختلف است خوشبختانه توانسته در بسیاری از مراحل عقب‌ماندگی‌ها را جبران کند و حتی گوی سبقت را در مسایل خاص از دیگران برباید در حالی‌که بیشتر جمعیت ایران تمایل به شهرنشینی دارند و باید متناسب با مهاجرت‌های صورت گرفته امکانات و نیازها را نیز تامین کرد.

دلبری افزود: امروزه وجود تعمیرگاه‌های خودرو، جایگاه‌های جمع‌آوری زباله، انبارهای تخلیه و بارگیری کالا، ساختمان‌های ناهمگون در بافت فرسوده و بی‌توجهی به شیوه آذین‌بندی در زیباسازی، سیمای شهری را دچار عقب‌ماندگی کرده است و شهر را کثیف جلوه می‌دهد که باید با استفاده از امکانات، متناسب با نیازها به سوی توسعه پیش رفت و به دنبال تغییر فرهنگ عمومی سنتی در سطح شهرها، کوچه‌ها و بازارها باشیم تا شهری نمونه در منظر زایران و مجاوران کریمه اهل بیت(س) به نمایش بگذاریم.

شهردار قم خاطر نشان کرد: باید در اجرای مبلمان شهری هم به زیبایی و هم به راحتی آن فکر کرد تا به درستی مورد استفاده قرار گیرد، چرا که اگر مبلمان شهری هویت نداشته باشد، یقینا به لحاظ فرهنگی دچار مشکل خواهد شد.

وی تاکید کرد: باید در ساخت مبلمان از تخریب فضاهای عمومی شهر جلوگیری شود و مبلمان بهانه‌ای برای تخریب نباشد.

دلبری طراحی مبلمان شهری را در دو گروه معیارهای فیزیکی و غیرفیزیکی تعریف کرد و افزود: شکل، رنگ، بافت، پوشش، اتصالات و مواد مصرفی در ساخت مبلمان به عنوان شاخصه‌های فیزیکی تاثیر بسزایی دارد که می‌توانند شهری زیبا را به نمایش بگذارند، ولی در بحث معیارهای غیرفیزیکی هماهنگی مبلمان طراحی شده با محیط اطراف، ایمن بودن، کم بودن قطعات، مقاومت، دوام و سهولت ساخت، تعمیر و نصب و قابل استفاده بودن برای تمام گروه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/ی30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول