اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی خبر داد

خودکفایی خراسان رضوی در تولید داروهای دامی

خبرگزاری فارس: مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در حوزه دارویی در تولید داروهای دامی به خودکفایی نسبی در استان رسیده‌ایم و در ارتباط با مواد اولیه دارویی قدم‌های موثری برداشته شده است.

خودکفایی خراسان رضوی در تولید داروهای دامی

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ناصر مرگان ازغدی عصر امروز، ضمن بازدید از دفتر خبرگزاری فارس خراسان رضوی، اظهار کرد: برای روز ملی دامپزشکی که در 14 مهر ماه برگزار می‌شود، به تناسب سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی برنامه‌های در روزهای 8 تا 14 مهرماه تبیین شده که تمام روزهای هفته نامگذاری شده است و براساس هر روزی که نامگذاری شده است برنامه‌هایی برای آن روز تبیین شده است که شامل افتتاحیه‌هایی در زمینه دامپزشکی استان و همچنین رونمایی از طرح‌های جدید که برای نخستین بار در کشور در خراسان رضوی رونمایی می‌شود در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اقداماتی که برای این روز در شهرستان‌های استان انجام شده است، ادامه داد: همایشی به منظور شناسایی واحدهای نمونه در فعالیت‌های دامپزشکی در این هفته برگزار می‌شود و همچنین در این راستا از افراد برتر در زمینه فعالیت‌های دامپزشکی در سطح استان نیز تقدیر می‌کنیم.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه بیماری کریمه کنگو علائم مشخصی ندارد، افزود: این بیماری به منظور مشترک بودن بین انسان و حیوان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و برای جلوگیری از این بیماری و تشخیص علائم آن از سوی وزارت بهداشت و دامپزشکی استان اقدامات موثری صورت گرفته است.

مرگان ازغدی در ادامه با اشاره به آمار تلفات تب کنگو در سال جاری که دو مورد بوده است، افزود: از سال‌های گذشته میزان مبتلایان به بیماری کریمه کنگو و مرگ و میر آنان افزایش چشمگیری نداشته است و حساسیت جامعه پزشکی در سال جاری بیشتر بر روی تشخیص این بیماری و علائم آن بوده است.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات پیشگیرانه در ارتباط با این بیماری افزایش مطلوبی داشته است، اضافه کرد: فعالیت در حوزه پیشگیری از تب کنگو ارتباط مستقیم با اعتباراتی دارد که به این سازمان اختصاص می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: آموزش در کشتارگاه‌ها نیز از اقداماتی است که برای پیشگیری از تب کنگو در سطح استان صورت گرفته است و همچنین کنترل بهداشتی خود کشتارگاه‌ها نیز تاثیر بسزایی در این امر داشته است.

مرگان ازغدی در ادامه گفت: بیشتر جامعه‌ایی که در معرض این بیماری هستند شامل دامپزشکی‌ها، کشتارگاه‌ها، مسئولان بهداشتی و توده پزشکان در بیمارستان‌ها هستند که باید آموزش‌های لازم را در ارتباط با این بیماری را به صورت تخصصی داشته باشند تا از خطر ابتلا به این بیماری دور شوند.

وی خاطرنشان کرد: برای واکسیناسیون دام‌ها به سبب اینکه تب کنگو یک بیماری ویروسی است و علائم خاصی ندارد و شناسایی آن امکان‌پذیر نیست و اقدامی پرهزینه است نمی‌توان برنامه‌ریزی دقیقی را انجام داد.

مرگان ازغدی خاطرنشان کرد: بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از نقاط مختلفی بررسی می‌شود که می‌توان به خسارت اقتصادی وارده از طریق این بیمار‌ها را که در بحث درمان و دارو به اقتصاد کشور لطمه بیشتری می‌زند را مورد توجه قرار داد.

انتهای پیام/ی10/ط4001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول