حمیدرضا خلیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: دامنههای پربرکت قله دماوند در این شهرستان، مرکز پرورش 100 درصد ملکههای مولد زنبور عسل استان تهران است.
وی ادامه داد: عسل نیز در ردیف محصولات تولیدی مشهور و باکیفیت نقاط مختلف شهرستان دماوند قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند، میزان تولیدات محصولات باغی این شهرستان را 260 هزار تن اعلام کرد.
خلیلی اظهار داشت: این میزان تولیدات باغی، 26 درصد از سهم کل تولیدات این بخش از کشاورزی استان تهران را شامل میشود.
وی ادامه داد: این توفیق بزرگ حاصل تلاش شبانهروزی بهرهبرداران و مجموعه خدوم جهاد کشاورزی این شهرستان است.
خلیلی اضافه کرد: شهرستان دماوند از دیرباز تاکنون در تولید برخی محصولات باغی نظیر سیب درختی شهرتی جهانی داشته و دارد.
*تولید 12.7 هزار تن گوشت قرمز در دماوند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند از تولید 12.7 هزار تن گوشت قرمز در مراکز دامی تولیدی این شهرستان خبر داد.
خلیلی در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: این میزان از تولید گوشت قرمز 15 درصد تولید کل این محصول در استان تهران را شامل میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر مراکز تولیدی گوشت قرمز شهرستان دماوند با اتحادی مثالزدنی در مسیر توسعه و پیشرفت گام برمیدارند.
خلیلی اضافه کرد: با توجه به وجود استعدادی بالقوه در دماوند میتوان مراکز تولید گوشت قرمز و سفید این شهرستان را بیش از این توسعه داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند افزود: توسعه در این زمینه با توجه با شعار سال جاری مورد تاکید رهبر معظم انقلاب یعنی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی مدنظر بهرهبرداران و مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان دماوند است.
*تولید 43 درصد گوشت سفید استان تهران در دماوند
مدیر جهاد کشاورزی دماوند از تولید 43 درصد گوشت سفید (ماهی خوراکی) استان تهران در این شهرستان خبر داد.
وی ادامه داد: آبزیپروران دماوندی با نگاهی عمیق به اهمیت سامانههای نوین تولید محصولات شیلاتی در این زمینه توفیقات خوبی را کسب کردهاند.
خلیلی اضافه کرد: افزایش تولید در واحد سطح هدف بزرگی است که مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان دماوند و بهرهبرداران این خطه دنبال میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند افزود: اگر این مهم در سطوح مختلف کشاورزی شهرستان دماوند شکل حقیقی به خود بگیرد میتوان با صرف هزینهای کمتر محصولی بیشتر تولید و مزیت در حرفه کشاورزی را افزایش داد.
انتهای پیام/ع10/گ1003