اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر اداره جهاد کشاورزی نهاوند:

نهاوند مقام نخست کاشت گیاه دارویی کالاندولا را دارد

خبرگزاری فارس: مدیر اداره جهاد کشاورزی نهاوند گفت: شهرستان نهاوند مقام نخست کاشت گیاه دارویی گل همیشه بهار یا کالاندولا را در استان همدان دارد.

نهاوند مقام نخست کاشت گیاه دارویی کالاندولا را دارد

احد ظفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: در شهرستان نهاوند به لحاظ وجود اراضی کشاورزی حاصلخیز مستعد کاشت انواع محصولات به ویژه گیاهان دارویی بوده‌ایم.

وی گفت: کاشت گشنیز در 2 هزار هکتار بوده که مقام نخست استان همدان را کسب کرده‌ایم زیرا سالانه در این شهرستان بیش از 3 هزار و 500 تا 4 هزار تن تولید می‌شود که نشان از ظرفیت بالای این شهرستان در تولید محصولات مختلف دارد.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند به محاسن گیاه دارویی گل همیشه بهار یا کالاندولا اشاره کرد و افزود: از آن جایی که این محصول در موارد درمانی بیماری‌های پوستی، معده‌ای و روده‌ای مصرف فراوان و اثربخش دارد کاشت آن در نهاوند آغاز شده است.

وی اظهار داشت: به همین علت یکی از کشاورزان خوش‌ذوق نهاوندی توانسته است با کاشت بیش از 25 هکتار از این محصول، برای توسعه کاشت آن اقدامات ارزشمندی را انجام دهد تا جایی که روزانه بیش از 70 نفر برای برداشت گل این گیاه فعالیت دارند.

ظفری ادامه داد: بنابراین چنانچه بخواهیم اشتغال پایدار بیشتری داشته باشیم می‌توانیم از طریق ایجاد کارخانجات فراوری، کاشت این گونه محصولات را مکانیزه و هدفمند کنیم.

وی با اشاره به تولید از هر هکتار گیاه گل همیشه بهار یا کالاندولا افزود: به ازای هر هکتار 400 کیلوگرم گل این گیاه برداشت شود که از این گیاه توسط کارخانجات صنایع تبدیلی کرم کالاندولا درست می‌شود و همچنین از آن دیگر داروهای ویژه درمان برخی بیماری‌های معده‌ا‌ی و روده‌ای تولید می‌شود که توجه به آن موجب شکوفایی اقتصادی و اشتغال پایدار در سطح شهرستان خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند یکی از مهم‌ترین مشکلات این بخش را عدم وجود کارخانجات بسته‌بندی نام برد و گفت: باید با ایجاد کارگاه‌های آموزشی و استفاده از نظر کارشناسان نسبت به کاشت بیشتر این محصول و دیگر محصولات گیاهان دارویی رونق بیشتری داد.

وی به دیگر توانمندی‌های بخش کشاورزی نهاوند اشاره و تصریح کرد: این شهرستان در بسیاری از محصولات کشاورزی، دامی، لبنی، شیلات و... صاحب مقام برتر در استان است که با شناخت راه‌های بیشتر تولید می‌توان توانمندی و ظرفیت‌های بالای شهرستان را شناخت و برای توسعه آنها برنامه‌های کارشناسی ارائه داد.

در نهاوند به ویژه در مراتع آن بیش از 150 نوع گیاه دارویی می‌روید.

انتهای پیام/صا20/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول