غلامرضا زیدآبادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: طرح تشدید نظارت بر فرآوردههای خام دامی با هدف تأمین سلامت و امنیت غذایی روزهداران از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است.
وی بیان داشت: طی اجرای این طرح روزانه 80 اکیپ ثابت و سیار از ساعت هشت صبح تا 20 شب در تمام شهرستانهای استان بر بهداشت این فرآوردهها در 34 کشتارگاه، 4 هزار مرکز عرضه و سایر اماکن مرتبط نظارت میکنند.
زیدآبادی با بیان اینکه در ایام خاص مانند ماه رمضان اقبال عمومی به سمت خرید و مصرف فرآوردههای خام دامی افزایش مییابد، تصریح کرد: در این فضا عدهای سودجو ممکن است با توجه به شلوغی بازار قصد انجام برخی تقلبات را داشته باشند که اجرای این طرح یک امر ضروری برای بهداشت و سلامت جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: بر روی برچسبهای نصب شده روی لاشههای دام و بستهبندی مرغها تاریخ تولید و انقضا درج شده است.
زیدآبادی گفت: شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای مشترک انسان و دام و حفظ سلامتی خود در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان و یا از طریق شماره تلفن 03411512 و پیامک 30002311512 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ب20/ژ1001