به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، ولیالله جغتایی ظهر امروز در جلسه هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز بهداشت شهرستان سبزوار، اظهار کرد: در این جلسه با توجه به افزایش مصرف فرآوردههای خام دامی اعم از گوشت سفید و قرمز در آشپزخانههای مساجد در ماه مبارک رمضان توصیههای بهداشتی لازم در ارتباط با نحوی تهیه، خرید از مراکز مجاز و معتبر و همچنین بستهبندی و نگهداری گوشت در آشپزخانه تا زمان مصرف مطالبی توسط کارشناس دامپزشکی ارائه شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار ادامه داد: همچنین با توجه به مواردی از ذبح دام بهعنوان قربانی و نذورات در معابر و مساجد و خطر انتقال انواع بیماریهای مشترک به ویژه تب خونریزی دهنده کریمهکنگو، از متصدیان و متولیان هیئتها خواسته شد تا دامهای خود را برای قربانی به کشتارگاه ببرند.
انتهای پیام/ش30