به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمد بدیعی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 صبح امروز در مراسم رونمایی این نان که در حاشیه نمایشگاه و جشنواره ضیافت غذا و نان (برکت) در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: مطالعات این طرح از محل اعتبارات پژوهشی دستگاهها تامین شده و در تفاهمنامهای میان مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و شرکت غله مقدمات کار را از سال گذشته آغاز کردیم.
وی افزود: اصلاح فرآیند به منظور تولید این نان با ماندگاری حداقل یک ماه طرحی بود که از سوی شرکت غله به منظور کاهش هزینههای تولید و ضایعات انجام شد و امروز این توان را داریم که ماندگاری نان را تا شش ماه نیز با اصلاح فرآیند افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 با تاکید بر تاثیرگذاری افزایش ماندگاری در بهبود کیفیت نان خاطرنشان کرد: آنچه که سبب افزایش ماندگاری این نان میشود اصلاح فرمولاسیون و استفاده از افزودنیها و بستهبندی به روش نوین است.
وی با اشاره به مزایای این طرح گفت: از مزایای این طرح میتوان به حفظ تازگی و کیفیت اولیه نان تولیدی در طول دوره نگهداری نان، تهیه و تولید با بهرهگیری از تجهیزات داخلی، بستهبندی اتوماتیک و صد درصد بهداشتی و امکان عرضه در شرایط خاص اشاره کرد.
به گفته بدیعی افزایش ماندگاری نان کاهش هزینههای تهیه و تولید و ضایعات و صرفهجویی در زمان را به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در خاتمه تیرگی نان را نشان دهنده مرغوبیت نان دانست و تصریح کرد: از مردم خواستاریم که در زمان خرید نان توجه داشته باشند که سفیدی نان نشان از مرغوبیت آن نیست بلکه باید نانهای تیره رنگ را خریداری کنند چرا که تیرگی نان به دلیل سبوسدار بودن آن است.
نان با ماندگاری حداقل یک ماه با حضور محمود صلاحی استاندار خراسانرضوی، احمد عبدوس معاون بازرگانی شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران و جمعی دیگر از مسئولین کشوری و استانی رونمایی شد.
انتهای پیام/س20/ط4000