به گزارش خبر گزاری فارس از تربتحیدریه، حمیدرضا کریمی بعد از ظهر امروز در بازدید مشترک از نانواییهای تربتحیدریه اظهار داشت: به منظور تکریم و جلب رضایت شهروندان، ارتقای کیفیت نان، رعایت بهداشت فردی و محیط، نصب نرخنامه، پروانه کسب و ایام تعطیل در محل واحد صنفی و همچنین دارا بودن لباس کار مورد تاکید قرار گرفت.
وی گفت: در صورت مشاهده و یا گزارش موارد تخلفی از سوی نانوایان، موارد تخلف یا فرم گزارش بازرسی با عناوین مختلف در محل تنظیم و جهت اجرا در اختیار مسئولان مربوطه قرار میگیرد.
رئیس اداره بازرگانی تربتحیدریه گفت: نان به عنوان یکی از اصلیترین مواد غذایی در سفره مردم است و باید پخت و کیفیت آن بیش از پیش مورد توجه نانوایان قرار گیرد.
کریمی اظهار داشت: در حال حاضر 135 واحد خبازی در تربتحیدریه فعالیت داشته و واحد بازرسی و نظارت اصناف همواره خدمتگزار مردم هستند و تلاش مضاعف را سرلوحه اقدامات خویش قرار داده است.
انتهای پیام/ی30/ط4000