به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مرتضی هاشمپور صبح امروز در جلسه تنظیم بازار که در استانداری مازندران برگزار شد با بیان اینکه در نیمه دوم سال جاری با افزایش قیمت مرغ در مازندران مواجه هستیم، اظهار داشت: نوسان قیمت مرغ منجر به افزایش قیمت این ماده پروتئینی در مازندران شد.
وی میانگین قیمت مرغ زنده در بازار کشور را کیلویی 4 هزار و 100 دانست و ادامه داد: مرغ زنده در بازار مازندران کیلویی 4 هزار و 50 تومان است که این افزایش قیمتها ناشی از بیتعادلی در عرضه و تقاضا است.
این مسئول با تاکید براینکه روند نهادههای دامی با ورود و تزریق آن به کشور همخوانی ندارد، تصریح کرد: دلیل کاهش عمده واردات ناشی از تحریمهاست که منجر به افزایش قیمت گوشت مرغ شده است.
هاشمپور یادآور شد: مصرف و اقبال عمومی مردم به گوشت مرغ در ماههای شعبان و رمضان بیشتر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه نبود قیمت مناسب از آنالیز تولید مرغ زنده و وجود دلالها و واسطهها موجب افزایش قیمت مرغ در مازندران شده است، خاطرنشان کرد: وابستگی شدید کشور به نهادههای دامی از دلایل دیگر افزایش قیمت گوشت مرغ در استان و کشور شده است.
وی ادامه داد: مرغ تولید شده در مازندران نیز بخشی از مایحتاج انسان تهران را تامین میکند.
هاشمپور با اشاره به اینکه در هفته آینده شاهد منطقی شدن قیمت مرغ در مازندران میشویم، اظهار داشت: برای تنظیم بازار گوشت مرغ در مازندران 3 هزار و 800 تن کنجاله به استان اختصاص یافته که 830 تن آن وارد استان شد.
وی با بیان اینکه مواد پروتئینی، برنج، روغن و شکر از کالاهای پرتقاضا در ایام ماه مبارک رمضان است، بیان داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در تامین مواد غذایی پر تقاضا در ماه مبارک رمضان اقدام کرده است و در بین عاملان فروش و تعاونیها توزیع میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا از 20 تیرماه سال جاری به مدت 15 روز با عنوان طرح ضیافت در مازندران خبر داد و گفت: هماهنگی ویژهای با تامین و تولیدکنندگان این مواد غذایی در مازندران انجام شد.
انتهای پیام/غ20/گ1003