داود سرمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک تولید شده در یکی از واحدهای پرورش مرغ این شهرستان از امروز روانه بازار مصرف شد.
وی تصریح کرد: این واحد برای نخستین بار 6 هزار قطعه مرغ بدون آنتیبیوتیک را با نظارت کامل شبکه دامپزشکی تولید و روانه بازار کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی زرندیه ادامه داد: این مرغ با بستهبندی سبز و با قیمتی متفاوت از مرغهای معمولی در زرندیه توزیع میشود.
سرمدی با بیان اینکه در تولید و پرورش این مرغها هیچگونه دارویی استفاده نشده است بیان داشت: بر اساس آزمایشهای صورت گرفته بر روی جوجههای اولیه مرغ مادر، خون جوجههای یک روزه، بستر، دان و آب این مرغها هیچگونه استفاده از داروی آنتیبیوتیک مشاهده نشد، ضمن اینکه این مرغها در سه مرحله ابتدای پرورش تا قبل از 20 روزگی، بین 20 تا 30 روزگی و زمان بارگیری نیز مورد تست قرار گرفتند.
به گفته وی رعایت موارد بهداشتی و استانداردهای جهانی در دوره پرورش مرغ، حضور مداوم ناظران فنی و دام پزشکان در محل تولید و مزرعه پرورش از ابتدا تا زمان کشتار و نمونهبرداری در چند نوبت با استفاده از روشهای پیشرفته آزمایشی از ویژگیهای تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک است.
رئیس شبکه دامپزشکی زرندیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات این شبکه در راستای مبارزه با بیماری تب کریمهکنگو گفت: به منظور مقابله با این بیماری طرح آموزش چهره به چهره به گروههای هدف توسط این شبکه به اجرا درآمده است.
سرمدی اظهار داشت: خریداری 500 لیتر سم به منظور سمپاشی در روستاها و کشتارگاهها، توزیع پنفلت و بروشور حاوی نکات هشداردهنده از اقدامات این شبکه در راستای مبارزه با این بیماری است.
به گفته وی تاکنون موردی از مشاهده این بیماری در زرندیه گزارش نشده است.
انتهای پیام/خ20/د1000