به گزارش خبرگزاری فارس از اراک به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان مرکزی سیروس سلماننژاد اظهار داشت: تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک یکی از برنامهها و سیاستهای سازمان دامپزشکی در راستای بهبود کیفیت فرآوردههای خام دامی و تولید غذای سالم در راستای تامین امنیت غذایی است.
وی با بیان اینکه برای نخستینبار در سطح اراک تعداد 5 واحد با ظرفیت 69 هزار و 200 قطعه با نظارت کارشناسان این شبکه تولید و پرورش مییابد تصریح کرد: طول دوره پرورش این واحدها 43 تا 45 روز است که در این مدت از هیچ نوع آنتیبیوتیکی چه به صورت تزریقی، آشامیدنی و دان مصرفی استفاده نمیشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اراک با بیان اینکه در صورت اطمینان از عدم مصرف آنتیبیوتیک در گوشت مرغ، آب و دان مصرفی و طی آزمایشهای گوناگون مجوز استفاده از برچسب مرغ سبز به مرغدار داده میشود اظهار کرد: استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا، ساختار مناسب واحدها، رعایت شرایط قرنطینهای، مدیریت هوشمند و به موقع و استفاده از نهادههای سالم تاثیرات بسزایی در تولید محصولی سالم و عاری از باقی ماندههای دارویی دارد.
سلماننژاد کاهش طول دوره پرورش و ابتلا به بیماریها و افزایش کیفیت گوشت و جوجهریزی و ارتقاء درآمد را از مزایای این طرح عنوان کرد و افزود: امید است تعداد واحدهای تولیدکننده مرغ سبز تا پایان سال با فراهم کردن شرایط لازم افزایش یافته و باعث ارتقاء اقتصادی و تولیدی استان شود.
انتهای پیام/خ30/د1000