اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره مبارزه با یبماری‌های دامی گیلان:

گیلان 12 واحد تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک دارد

خبرگزاری فارس: رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی دامپزشکی گیلان گفت: گیلان با در اختیار داشتن 12واحد تولید " مرغ سبز" نخستین تولید کننده مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در کشور است.

گیلان 12 واحد تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک دارد
محمد ابراهیمی امروز حاشیه بازدید از یک واحد تولید کننده مرغ سبز در آستانه‌اشرفیه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: اصطلاح مرغ سبز به معنای سالم و طبیعی است که در طول دوره پرورش این مرغ، آنتی‌بیوتیک و داروهای شیمیایی مصرف نشده و تمام مراحل تولید و عرضه این محصول توسط سازمان دامپزشکی و نهادهای نظارتی تضمین می‌شود.
وی، قرنطینه و بهداشت، تغذیه سالم، تهویه و دمای مناسب را فرآیند تولید مرغ سبز عنوان کرد و گفت: طی دوره پرورش که حدود 45 روز است حداقل سه بار نمونه‌هایی به صورت تصادفی از مرغ‌ها در سالن‌های پرورشی انتخاب شده و  در آزمایشگاه تشخیص مواد بیولوژیک و شیمیایی سازمان دامپزشکی مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت نداشتن آنتی‌بیوتیک اجازه درج برچسب تاریخ مصرف و نرخ مرغ سبز صادر می‌شود.
این مسئول تصریح کرد: تولید مرغ عاری از آنتی‌بیوتیک در مرغداری‌هایی امکانپذیر است که سرمایه‌گذاری بیشتری برای امکانات زیربنایی و قرنطینه‌ای خود انجام داده تا از ورود مکانیکی میکروب‌ها و عوامل بیماری‌زا جلوگیری شود.
وی با اشاره به فعالیت 12 واحد تولید کننده مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان، بیان داشت: سازمان دامپزشکی گیلان بر تمام این واحدها نظارت کامل داشته و دامپزشکان متخصص در سه مرحله از فرآیند رشد از آن نمونه‌برداری می‌کنند.
همچنین در حاشیه این بازدید یکی از تولید کنندگان برتر مرغ سبز در گیلان نیز به خبرنگار فارس اظهار داشت: آنتی‌بیوتیک‌ها مواد شیمیایی هستند که از میکروارگانیسم‌هایی مانند قارچ‌های میکروسکوپی و باکتری‌ها گرفته می‌شوند و در سال‌های اخیر جان انسان‌های زیادی را نجات داده است.
حسین چینه‌چیان افزود: کشف آنتی‌بیوتیک کمک بزرگی به علم پزشکی کرده ولی با این همه آنچه به شدت دانشمندان را نگران می‌کند بی‌اثر شدن آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان برخی از بیماری‌های عفونی است.
وی تولید و عرضه مرغ بدون آنتی‌بیوتیک را برای سلامت جامعه بسیار مفید دانست و تصریح کرد: از آنجا که تولید و عرضه مرغ سبز با هزینه و دشواری بیشتری انجام می‌شود باید برای آحاد مردم فرهنگ‌سازی شود که استفاده از آن به نفع سلامت خانواده‌هاست.
این کارشناس صنعت مرغداری خاطرنشان کرد: مرغ سبز سرشار از ویتامین‌های A  و D بوده و برای بیماران آلرژیک، خانم‌های باردار، مادران در دوران شیردهی، کودکان در حال رشد و افراد در حال مصرف دارو بسیار مفید است.
انتهای پیام/خ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول