اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دامپزشکی رامسر:

وضعیت کشتارگاه رامسر نامناسب است

خبرگزاری فارس: رئیس دامپزشکی رامسر گفت: کشتارگاه رامسر با وجود رایزنی‌های بسیار با مدیران ارشد در دوره‌های مختلف همچنان از وضعیت نامناسبی برخوردار است.

وضعیت کشتارگاه رامسر نامناسب است

محمدجواد رفیعی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در رامسر بیان داشت: در این بخش باید در دو مرحله کوتاه مدت و درازمدت کار شود، به‌گونه‌ای که در کوتاه مدت، کشتارگاه به نحوی قابل تحمل و مناسب بازسازی شده و در دراز مدت نیز باید به فکر ساخت یک کشتارگاه جدید و صنعتی بود.

رفیعی اضافه کرد: کشتارگاه فعلی سنتی بوده و علاوه بر اینکه درخور شهرستان رامسر که آوازه جهانی دارد، نبوده، بلکه میزان کشتار در آن به علت سنتی بودن، در ایام پیک مسافر جوابگوی شهرستان نیست.

این مسئول ادامه داد: با وجود وضعیت نامناسب کشتارگاه رامسر، به‌دلیل زحمات بی‌شائبه پرسنل شبکه دامپزشکی در امر نظارت، هیچ شکایتی مبنی بر ناسالم بودن گوشت و مواد خامی دامی در رامسر نداشتیم.

وی اذعان داشت: در سال جاری با 9 مورد تخلف عرضه غیربهداشتی برخورد کرده و به مراکز تعزیراتی ارجاع دادیم.

رفیعی تزریق واکسن‌های دامی نظیر تب برفکی و مالت و... به صورت رایگان، مبارزه با بیماری‌های مشترک بین دام و انسان مانند سل، بروسلوز، نظارت بر کشتارگاه و مراکز عرضه مواد خام دامی، ارائه خدمات به دامداران، توزیع سم مبارزه با انگل‌های خارجی دام مانند بیماری cchf را از جمله اقداماتی دانست که توسط شبکه دامپزشکی انجام می‌شود.

این مسئول همچنین صدور پروانه دامی و پروانه بهداشتی، کنترل بر داروخانه‌ها و کلینیک‌های دامی و مبارزه با بیماری‌های نوظهور آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را از اهم برنامه‌های دیگر شبکه دامپزشکی رامسر اعلام کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی رامسر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در راستای حمایت از دامدار، اگر در حین کشتار دامی در اثر تست، بیماری در آن مشاهده و تایید شود، شبکه دامپزشکی با توجه به سن، وزن و... به دامدار غرامت می‌دهد.

رفیعی از نبود خودروی مجهز به سردخانه برای حمل گوشت در شهرستان رامسر گلایه کرد و گفت: در حال حاضر ماشین حمل گوشت که مالکیت آن با شهرداری است جوابگوی حمل گوشت مصرفی شهرستان رامسر نیست.

وی از صدور و تمدید پروانه بهداشتی برای 30 واحد دامی در سال 90، سخن گفت و تصریح کرد: در این راستا برای دو واحد مرغداری نیز پروانه بهداشتی صادر شده است.

این مسئول اضافه کرد: در سال گذشته 676 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی به‌عمل آمد و 80 تن گوشت قرمز گاوی و 30 تن گوشت گوسفندی در کشتارگاه رامسر ذبح شده و با نظارت و تایید شبکه دامپزشکی رامسر به بازار عرضه شد.

رئیس شبکه دامپزشکی رامسر در پایان با تاکید بر ساخت کشتارگاه صنعتی در غرب مازندران از مسئولان خواست تا در این مورد که مستقیماً با سلامت شهروندان و گردشگران ارتباط دارد با حمایت ویژه‌ای نگاه کنند.

انتهای پیام/ن20/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول