اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دانشیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

رسانه‌ها در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی نقش دارند

خبرگزاری فارس: دانشیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بررسی نقش رسانه در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی یکی از 19 میزگرد تخصصی دوازدهمین کنگره تغذیه ایران است که در اصفهان برگزار می‌شود.

رسانه‌ها در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی نقش دارند

سیدمرتضی صفوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: ارزیابی مهم‌ترین مشکل‌ها و چالش‌های تغذیه و غذا در کشور، بررسی جایگاه ساختاری تغذیه، اثربخشی دوره‌های آموزشی مهارت‌های راهبردی بر موقعیت‌های فردی و سازمانی و موانع موفقیت مشاوره تغذیه در کلینیک از موضوعات میزگردهایی مطرح شده در این همایش است.

وی درک مشترک از مفاهیم تغذیه جامعه، هدفمندی یارانه‌ها و تأثیر آن بر تأمین سبد مطلوب غذایی خانوار، رویکرد بین رشته‌ای در تغذیه و راهکارهای ایجاد جایگاه مناسب متخصصان تغذیه در تیم ارائه خدمت را از دیگر موضوعاتی دانست که کارشناسان غذا کشور در قالب میزگردهایی بر آن تبادل نظر می‌کنند.

دانشیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: ظرفیت‌سازی، کارآفرینی و اشتغال‌پذیری در علوم تغذیه، ساماندهی خدمات رژیم درمانی در بیمارستان‌های کشور، جایگاه ویژه تولید غذا برای بیماران خاص و آموزش مبتنی بر پژوهش‌های جامعه‌محور در تغذیه، میزگردهایی تعیین شده در نخستین کنگره بین‌المللی تغذیه و دوازدهمین کنگره تغذیه ایران است.

وی به ایمنی مواد غذایی در قالب مقایسه ساختار زنجیره غذایی ایمن، بی‌عیب و امن در ایران و کشورهای توسعه یافته اشاره کرد و بیان داشت: راهکارهای ارتقای وضعیت تغذیه با شیر مادر، اختلالات تغذیه‌ای و بررسی رفتار، عادات، الگوهای غذایی در نوجوانان و جوانان کشور، تجربیاتی از آموزش حمایت‌های تغذیه‌ای در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها و نقش رسانه در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی از مباحثی است که متخصصان بین‌المللی و ملی به تبادل نظر می‌پردازند.

صفوی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته نگاه به تغذیه نگاهی حاشیه‌ای و کم‌رنگ بود، اضافه کرد: اکنون با تشخیص ارتباط تنگاتنگ این علم برای پیش‌گیری و درمان بیماری‌های متابولیک و جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سوءتغذیه‌ نوین شامل گرسنگی سلولی و پرخوری بیماری‌زا این علم جایگاهی بسیار متعالی پیدا کرده و آحاد جامعه را به آن نیازمند ساخته است.

وی افزود: توجه به این مهم و ارتقای دانش تغذیه‌ای سبب شده است که کنگره‌های دوسالانه تغذیه هر بار پرنشاط‌تر و جذاب‌تر از قبل برگزار شود.

انتهای پیام/خ20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول