مرتضی بحرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: اکیپهای قرنطینه و کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت قرمز، ماهی، میگو، مرغ، تخم مرغ و سایر فرآوردهها از 22 اسفند ماه سال 90 فعالیت خود را در سطح استان در قالب 22 اکیپ بهداشتی میانگین در هر روز و 37 نفر کارشناس و بازرس بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی آغاز و تا روز 13 فروردین ماه سال جاری در دو شیفت کاری از ساعت هشت تا 20 کار خود را انجام دادند.
مدیر اداره کل دامپزشکی استان بوشهر در ادامه افزود: در بازرسیهای به عمل آمده در این طرح 46 مورد نمونهبرداری از محمولهها از کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذا فروشیها صورت گرفت و در 4 هزار و 264 مورد بازدید صورت گرفته از یکهزار و 91 مرکز عرضه، 2 هزار و 920 کیلوگرم مواد غذایی با شرایط نامناسب ضبط و برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان ارجاع شده و در همین راستا 12 مرکز عرضه متخلف نیز به همراه مستندات به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
دکتر بحرانی خاطر نشان کرد: نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی با همین جدیت در دیگر ایام سال نیز انجام میشود و مجموعه دامپزشکی نسبت به تضمین سلامت مواد غذایی در جامعه حساسیت ویژه خود را دارد.
انتهای پیام/صا30/د1000