اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس شبکه دامپزشکی فهرج خبر داد

تشدید نظارت بر مراکز عرضه‌ فرآورده‌های خام دامی

خبرگزاری فارس: رئیس شبکه دامپزشکی فهرج گفت: طرح افزایش نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی دامی در این شهرستان در حال اجراست.

تشدید نظارت بر مراکز عرضه‌ فرآورده‌های خام دامی

مهدی بمان‌دشتی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در فهرج اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز مصرف فرآورده‌های دامی مثل گوشت قرمز و سفید توسط مردم افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر مراکز عرضه‌ فرآورده‌های خام دامی در فهرج افزود: نظارت ویژه بر  مراکز عرضه خام دامی از اهمیت ویژه‌ای در ایام پایانی سال برخوردار است و شبکه دامپزشکی فهرج اقدام به افزایش و تجدید نظارت بر سه رستوران و 10 مرکز عرضه فرآورده‌های دامی در این شهرستان می‌کند.

بمان‌دشتی بیان داشت: گوشت قرمز باید دارای بسته‌بندی  مناسب و تاریخ انقضا، رنگ و قوام طبیعی باشد و لکه‌های قرمز و یا خون روی گوشت مرغ نشانه نامرغوب بودن گوشت مصرفی است.

رئیس شبکه دامپزشکی فهرج خاطرنشان کرد: ماهی‌های تهیه شده نباید بوی گندیدگی بدهند.

انتهای پیام/غ20 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول