مهدی بماندشتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در فهرج اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز مصرف فرآوردههای دامی مثل گوشت قرمز و سفید توسط مردم افزایش مییابد.
وی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در فهرج افزود: نظارت ویژه بر مراکز عرضه خام دامی از اهمیت ویژهای در ایام پایانی سال برخوردار است و شبکه دامپزشکی فهرج اقدام به افزایش و تجدید نظارت بر سه رستوران و 10 مرکز عرضه فرآوردههای دامی در این شهرستان میکند.
بماندشتی بیان داشت: گوشت قرمز باید دارای بستهبندی مناسب و تاریخ انقضا، رنگ و قوام طبیعی باشد و لکههای قرمز و یا خون روی گوشت مرغ نشانه نامرغوب بودن گوشت مصرفی است.
رئیس شبکه دامپزشکی فهرج خاطرنشان کرد: ماهیهای تهیه شده نباید بوی گندیدگی بدهند.
انتهای پیام/غ20