اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

محمدنبی حبیبی:

مجلس نهم بر معیشت مردم متمرکز شود/اتکای اقتصاد به نفت علامت خطر است

خبرگزاری فارس: کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه اتکای اقتصاد به نفت علامت خطر است، بر لزوم تمرکز مجلس نهم بر وضع معیشتی مردم تاکید کرد.

مجلس نهم بر معیشت مردم متمرکز شود/اتکای اقتصاد به نفت علامت خطر است

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران محمدنبی حبیبی در میان اجتماع مردم بخش مرکزی تهران در مسجد جامع بومهن اظهار کرد: حفظ ارزش‏های انقلابی و اسلامی به عنوان اصلی‏ترین موضوع در مجلس نهم مطرح است.

وی ادامه داد: اگر این مقوله تغییرناپذیر و مبرهن در هر نهاد از جمهوری اسلامی ایران به درستی مورد توجه قرار نگیرد، در واقع اصلی‏ترین مطالبه مردمی مورد قصور و غفلت مسئولان قرار گرفته است.  

حبیبی اضافه کرد: مردم غیور، ولایی و شهیدپرور ایران اسلامی تمام‏قد در پای این اصول و ارزش‏های انقلابی و اسلامی ایستادگی کرده‏اند.

 

* تمرکز مجلس نهم بر معیشت مردم

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر بر لزوم تمرکز نهمین دوره مجلس شورای اسلامی بر مقوله اقتصادی و معیشت مردم تاکید کرد.

وی تصریح کرد: شاکله مجلس نهم پس از این اولویت نخست و اساسی باید بر موضوعات اقتصادی و معیشتی مردم متمرکز شود.

حبیبی با اشاره به سردرگمی‏های موجود در زمینه گرایش به اقتصاد مردمی یا دولتی خاطر نشان کرد: متاسفانه در حال حاضر درصد عمده و تعیین‏کننده‏ای از اقتصاد ما متکی به دولت و صنعت نفت است.

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر ادامه داد: اتکای اقتصاد کشور به نفت را برای انقلاب یک علامت خطر احساس می‏کنم.

وی اضافه کرد: اگر از قریحه دولتی بودن اقتصاد فاصله نگرفته و به سمت اقتصاد مردمی حرکت نکنیم، حل مشکلات اقتصادی کشور تحلیل به محال خواهد بود.

حبیبی با اشاره به شکست نظام کمونیستی، اقتصاد دولتی را محکوم به اضمحلال خواند و افزود: نظام کمونیستی پس از 70 دهه به دلیل دولتی بودن اقتصاد نابود شد.

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تصریح کرد: از این‌رو معتقدم که باید در مجلس نهم فارغ از جناح‏بندی‏های سیاسی، کمیته‏ای ورای کمیسیون اقتصادی از نمایندگان، دلسوزان و صاحب‏نظران امور اقتصادی تشکیل و بر مسائل اقتصادی و معیشتی مردم متمرکز شود.

 

* جهاد اقتصادی؛ فرمانی برای همه سال‏ها

وی با اشاره به نام‏گذاری سال 90 به عنوان جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: تعارف نکنیم به طور حتم اقتصاد کشور دارای مشکلاتی بود که مقام عظمای ولایت امسال را سال جهاد اقتصادی نامیدند.

حبیبی ادامه داد: این نام‏گذاری صرفا به سال جاری منتهی نمی‏شود؛ بلکه باید به طور دائم روی این فرمایش معظم‏له برنامه‏ریزی کرد.

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، طرح‏های اجرایی از سوی دولت در این زمینه را ناکافی شمرد.

 

* اقتصاد مردمی یا اقتصاد دولتی؟

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تصریح کرد: باید اقتصاد کشور اسلامی ایران را از حاکمیت دولتی خارج و به سمت و سوی واگذاری به نهادهای مردمی گسیل داد.

حبیبی با اشاره به تجربیات موفق حضور مردم در عرصه‏های مختلف یادآور شد: از جمله دلایل توفیقات عظیم و پیاپی جمهوری اسلامی در عرصه‏های سیاسی داخلی و خارجی این است که مردم خود را شریک نظام سیاسی کشور می‏دانند.

وی تصریح کرد: اگر ما شرکت مردم در امور مختلف اقتصادی را به صورت یک فرهنگ در نیاوریم و به همین اقتصاد نادرست دولتی ادامه دهیم، مشکلات اقتصادی حل نمی‏شود.

انتهای پیام/ی10/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول