ولیالله جغتایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: این طرح از 22 اسفند آغاز و تا 14 فروردینماه سال آینده ادامه دارد و در راستای اجرای این طرح یک اکیپ ثابت در محل شبکه دامپزشکی و چندین اکیپ سیار در سطح شهرستان مستقر میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار تصریح کرد : این طرح به منظور نظارت بر عرضه سالم و بهداشتی فرآوردههای خام دامی و با توجه به افزایش تقاضاها برای خرید گوشت، مرغ، ماهی صورت میگیرد.
وی اظهار داشت: در این طرح تمام مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی از جمله کشتارگاهها، قصابیها، رستورانها، و مراکز فروش و عرضه مرغ و ماهی و گوشت قرمز و سفید، سردخانهها، مراکز بستهبندی مورد نظارت قرار میگیرند.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت سلامت فرآوردههای خام دامی در سلامت مصرفکنندگان و شهروندان از مصرفکنندگان درخواست میشود مواد پروتئینی خود را از مراکز معتبر تامین و در هنگام خرید، برای گوشت قرمز داشتن مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی و برای فرآوردههای بهداشتی بستهبندی شده به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کافی داشته باشند.
جغتایی گفت: در 11 ماهه گذشته 9 هزار و 144 مرحله بازدید از مراکز عرضه تهیه و توزیع فرآوردههای خام دامی صورت گرفت و مقدار 5 هزار و 463 کیلوگرم گوشت قرمز و گوشت سفید و ماهی غیر قابل مصرف و فاسد ضبط و جمعآوری شد و تعداد 101موارد تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شد.
انتهای پیام/س30