به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محمد دانهزن عصر امروز و در جریان اجرای طرح بهادیر در شهرستان کوثر اظهار داشت: با عملیاتی شدن این طرح تاکنون بیش از 2.5 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از اماکن مختلف عرضهکننده مواد غذایی در شهرهای اجرا شده این طرح جمعآوری و امحا شده است.
وی تصریح کرد: ما اجرای این طرح را از شهرستان گردشگرپذیر سرعین تابستان امسال شروع کردیم و تاکنون در چهار شهرستان اجرایی شده و تلاش میشود تا 35 روز آینده این طرح در تمام شهرستانهای استان اردبیل اجرایی شود.
دانهزن به ثمرات و فواید اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: در قالب اجرای طرح بهادیر بازرسان بهداشتی و درمانی به تمام مراکز عرضه مواد غذایی، خوراکی، رستورانها و اغذیه فروشیها مراجعه کرده و با بررسی مواد عرضه شده سلامت و بهداشتی بودن آنها را کنترل میکنند.
این مسئول در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: در شهرستان کوثر نیز در اجرای این طرح 20 نفر در قالب چهار اکیپ بهداشتی مشارکت کردند و ما تاکنون از 150 مکان عرضه مواد غذایی بازدید لازم را انجام دادیم.
دانهزن اضافه کرد: در کنار بازدیدها آموزشهای لازم نیز به متصدیان اماکن و عرضهکنندگان مواد غذایی در مورد فاسد بودن و تاریخ گذشته بودن مواد عرضه شده انجام میدهیم تا آنها به هوش باشند که از خرید و تحویل چنین موادی پرهیز کنند.
به گزارش فارس، مدیر گروه بهداشت محیط استان اردبیل هدف اصلی از اجرای این طرح را ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه بیان کرد و ادامه داد: هدف دیگر ما سالمسازی فضای جامعه در مصرف مواد غذایی سالم، بهداشتی و عاری از هرگونه میکروب و مواد زاید است که انتظار میرود اهداف ما در اجرای این طرح موفق شود.
دانهزن در مورد نحوه اجرای این طرح نیز گفت: در این طرح بازرسان با مراجعه به مراکز عرضه مواد غذایی حتی مکانهای ورزشی، تفریحی و هتلها سعی میکنند در کنار نظارت و بازرسی موارد لازم را به متصدیان مربوطه بگویند.
وی افزود: این طرح با همکاری خوب شبکههای بهداشت در شهرستانها و دستگاههای ذیربط در این حوزه به ویژه اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام شده و نتایج آن نیز تاکنون قابل قبول بوده است.
انتهای پیام/ی20