به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان زنجان داود کارگر زاده اظهار داشت: کمسیون اولیه تدوین استاندارد "افشانه زعفران" با حضور جمعی از کارشناسان مرتبط با این محصول برگزار شد.
وی یادآور شد: در راستای تدوین استانداردهای ملی ایران، کمسیون اولیه تدوین استاندارد "افشانه زعفران ویژگیها" با حضور جمعی از اساتید، کارشناسان مرتبط و تولیدکنندگان این محصول برگزار شد.
مدیر کل استاندارد استان زنجان تصریح کرد: این استاندارد که پیشنویس آن در این اداره کل تهیه شده است بر اساس استانداردهای و در چارچوب استانداردهای بینالمللی با توجه به نیازمندیهای داخلی و شرایط حاکم بر محیط اقتصادی و تولیدی کشور، تجارب متخصصان و ساعتها کار تحقیقات مرتبط با این محصول تهیه شده و تعیین ویژگیها، شرایط ساخت و روشهای آزمون افشانه زعفران دامنه کاربرد این استاندارد ملی میشود.
وی همچنین افزود علاقهمندان میتوانند پس از تهیه این استاندارد متن کامل آن را از وب سایت سازمان ملی استاندارد ایران به نشان www.isiri.org تهیه کنند.
انتهای پیام/ی30
اخبار مرتبط
-
135 کیلوگرم زعفران در چهارمحال و بختیاری برداشت شد
-
تنها 15درصد زعفران کشور به صورت بستهبندی صادر میشود
-
تسهیلات 150 میلیون ریالی به زعفرانکاران سیرجانی
-
28 درصد زعفران ایران متعلق به خراسان جنوبی است
-
تفاهمنامه تحقیق و پژوهش در مورد زرشک و زعفران منعقد شد
-
برند ملی زعفران گامی برای اثبات ایران در تولید زعفران در جهان است
-
سطح زیرکشت زعفران در مهریز 40 هکتار افزایش یافت
-
خالصسازی فرآوردههای دارویی از گیاه زعفران
-
زعفرانهای وارداتی عربستان شیمیایی است
-
2 هزار کیلوگرم زعفران در یزد برداشت شد
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.