به گزارش خبرگزاری فارس از فریدن، ابراهیم رفیعی ظهر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فریدن اظهار داشت: شهرستان فریدن بیش از یک هزار و70 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی دارد که از ابتدای سال 90 تاکنون بیش از 10هزار و840 مورد بازرسی از این مراکز انجام شد که 49 پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی ارسال و 9 مرکز نیز پلمب شد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز بیش از 10هزار و720 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته به ارزش بیش از40 میلیون ریال در شهرستان فریدن کشف و به صورت بهداشتی معدوم شد که این کشفیات نسبت به سال گذشته 15 درصد کاهش را نشان میدهد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فریدن ادامه داد: شهرستان فریدن بیش از یک هزار و 70 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی دارد که دو روز در هفته به طور سرزده از این اماکن بازدید میشود.
وی گفت: امسال برای یک هزار و 148 نفر کارت بهداشتی صادر شده است که نسبت به سال گذشته 20درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/ش30
اخبار مرتبط
-
50 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته معدوم شد
-
2600 بار از اماکن فروش مواد غذایی بازدید شد
-
انجام 15هزار بازرسی از مراکز تهیه مواد غذایی
-
5 تن انواع مواد غذایی غیربهداشتی در دلفان معدوم شد
-
اجرای طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در جهرم
-
450 کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد در کنگان معدوم شد
-
12هزار کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی در بروجرد معدوم شد
-
36 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در اردل جمعآوری شد
-
استانداردهای مواد غذایی در جامعه اطلاعرسانی شود
-
500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در فارسان معدوم شد
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.