به گزارش خبرگزاری فارس از آبپخش، مسعود خادمی شامگاه شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: خدماترسانی بهینه به مردم مهمترین اولویت دولت نهم و دهم است و ما به عنوان کارکنان دولت باید برای رضایت خاطر مردم از تمام توان خود استفاده کنیم.
وی افزود: افزایش کیفیت نان از مهمترین دغدغههای مسئولان است و در بخش آبپخش برنامهریزی کارآمد و تدابیر لازم برای این مهم اندیشیده شده است.
خادمی بیان داشت: نان مهمترین نیاز مردم و اصلیترین مواد غذایی در سبد غذایی خانوارها است و دستاندرکاران تهیه و توزیع این ماده غذایی باید به نحوی عمل کنند که نان با بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.
مسئول کمیسیون آرد و نان جهادکشاورزی آبپخش خاطرنشان کرد: یکی از اهداف طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمندی یارانهها بالا بردن سطح کیفی محصولات و جلوگیری از اسراف است و افزایش کیفیت نان تاثیر مهمی در تحقق این هدف دارد.
خادمی عنوان کرد: پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها تاکنون به دلیل نظارتهای خوبی که بر نانواییها داشتهایم کیفیت نان مصرفی مردم به طور چشمگیری افزایش یافته است.
وی رضایتمندی مردم در ارائه خدمات را مهمترین اولویت دانست و بیان داشت: متصدیان نانوائیها تمام تلاش خود را در جلب رضایت مردم به کار گیرند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در طول دوسال اخیر کمیسیون آرد و نان جهاد کشاورزی آبپخش و مسئولان ذیصلاح در بخشداری به طور مکرر از نانواییهای بخش بازدید داشتهاند و این امر باعث بهبود چشمگیر افزایش نان شده و برای حفظ این رویه بازدید مکرر از نانواییها را ادامه میدهیم.
مسئول کمیسیون آرد و نان جهاد کشاورزی آبپخش ابراز داشت: اجرای طرح هدفمندی یارانهها بیشترین تاثیر را در بخش آرد و نان داشته و منطقی شدن قیمتها باعث افزایش کیفیت، کاهش ضایعات و جلوگیری از استفاده نان و آرد به عنوان خوراک دام شده است.
خادمی تصریح کرد: بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانهها، تولید نان شکل رقابتی یافته و مردم در قبال وجهی که پرداخت میکنند از بهترین خدمات استفاده میکنند و این امر سبب شده که تمام نانواییها و واحدهای خبازی بخش آبپخش با تمام توان در راستای افزایش کیفیت نان گام بردارند.
وی با اشاره به اینکه تمامی نانواییهای بخش آبپخش وزن استاندارد و معین نان را رعایت میکنند، اضافه کرد: تمام نانواییهای بخش را موظف به داشتن ترازوهای دیجیتال برای وزن چانههای نان کردهایم و در آزمایشهایی که روزانه از چانههای نان صورت میپذیرد عموما وزن نان در حد معین و حتی بالاتر از آن قرار دارد.
خادمی با اشاره به نوسازی منبعهای ذخیره آب در خبازیهای آبپخش اذعان داشت: ارتقای وضعیت بهداشتی نانواییهای بخش آبپخش یکی از مهمترین اهداف و رویکردهای کاری ما بوده و نانواییهای بخش آبپخش با همکاری با ما در راستای تحقق این هدف والا که گامی مهم در ارتقای سلامتی مردم میباشد گام برداشتهاند.
انتهای پیام/ن۲۰
اخبار مرتبط
-
برگزاری دوره آموزش نانوایان در خرمشهر
-
6 واحد نانوایی متخلف در دشتستان پلمب شد
-
شناسایی 26 نانوایی متخلف در آبادان
-
معرفی 14 نانوایی متخلف در شادگان به تعزیرات
-
تعطیلی 20 واحد نانوایی در سراب به دلیل عدم امکان رقابت
-
آماده صدور مجوز برای نانوایی در شهرکهای تازه تاسیس هستیم
-
کمفروشی 31 نانوایی در بندر کنگان
-
آموزش بیش از 200 نانوا در آذربایجان غربی
-
کاهش 5 درصدی ضایعات نان پس از هدفمندی یارانهها
-
میزان ضایعات نان در آذربایجان غربی کاهش یافت
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.