اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور:

دانشگاه‌‌های پیام‌نور پیشتازان علوم رباتیک در ایران هستند

خبرگزاری فارس: قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام‌نور از دانشگاه پیام نور به عنوان پیشتاز علوم رباتیک در کشور یاد کرد و به تجربه موفق برگزاری کارگاه‌ها و همایش‌های تخصصی در این باره اشاره کرد.

دانشگاه‌‌های پیام‌نور پیشتازان علوم رباتیک در ایران هستند
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان محمودآباد، عمران یونسی ظهر امروز در حاشیه دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور در جمع خبرنگاران به فلسفه شکل‌گیری فعالیت‌های حوزه فناوری به ویژه رباتیک در کشور پرداخت و بیان داشت: رباتیک قصه طولانی دارد که نخستین مرحله ورود به زندگی عصر حاضر، ورود ماشین‌های هوشمند به خدمات شهری و زندگی است.
وی راحتی ناشی از ورود فناوری به عرصه زندگی را یکی از دلایل اقبال عمومی از تکنولوژی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این مقوله در تمام ارکان زندگی انسان‌ها به مرور وارد شده است.
قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور با اعلام نمونه‌ای از ورود فناوری نو به زندگی تصریح کرد: از تلفن همراه، ماشین‌های لباسشویی و ال ای دی‌های جاده‌ها می‌توان به عنوان نمونه‌ای از این فناوری هوشمند یاد کرد که در تسهیل زندگی موثر بوده است.
وی با اشاره به فراگیری علوم و فنون جدید در تولید کالا و خدمات بیان داشت: به عنوان نمونه برای تولید گل در رنگ‌های مختلف، فناوری وارد بازار شده است که می‌تواند بر اساس فاکتور نور و دما، گل را با رنگ‌های مختلف تولید کند.
یونسی اضافه کرد: منظور این است که سیستم‌های هوشمند ناخودآگاه و آرام وارد زندگی انسان‌ها شده و تمام مسایل زندگی را تحت تاثیر خود قرار داده است.
وی با تاکید بر اینکه تکنولوژی به قول تافلر مانند سیلی است که تمام بخش‌های زندگی و جغرافیای منطقه را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: هیچ نیرویی جلودار این پیشرفت و توسعه فناوری نیست.
یونسی با تصریح این نکته که کشورمان نیز به ویژه مراکز دانشگاهی نیز تحت تاثیر این فناوری،(صنایع هوشمند و رباتیک) قرار گرفته است، یادآور شد: تمام دانشگاه‌های کشور در تکاپوی رسیدن به فناوری‌های جدید مرتبط با رباتیک هستند.
قائم مقام اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور انجام کار گروهی را عامل موفقیت در رسیدن به موفقیت‌های بیشتر در زمینه رباتیک دانست و تصریح کرد: کشورهایی در این زمینه در دنیا پیشتازند که موفق به کار گروهی شدند.
وی رباتیک را دارای سه رکن مکانیک، الکترونیک و رایانه اعلام کرد و گفت: تلفیقی از این دانش خلاقیت‌های جدید رباتیکی را به دنیا معرفی کرده که هر کدامشان تسهیل‌کننده زندگی انسان‌ها شدند.
یوسنی از دانشگاه پیام نور مازندران به عنوان پیشتازان علوم رباتیک در کشور یاد کرد و به تجربه موفق برگزاری کارگاه‌ها و همایش‌های تخصصی در این باره اشاره کرد.
مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور مازندران با اعلام اینکه هر روز اقبال دانشجویی نسبت به فعالیت‌های رباتیکی در حال افزایش است، تصریح کرد: تجربه موفق دانشگاه پیام نور طی سال‌های گذشته به ویژه حمایت‌های رئیس دانشگاه پیام نور مازندران و مسئولان ستادی این دانشگاه، شهرستان محمودآباد در مازندران را میزبان دومین المپیاد رباتیک دانشجویان کشور کرده است.
وی اضافه کرد: در این المپیاد 26 استان کشور حضور یافتند که از دانشگاه‌های سراسری، آزاد، پیام نور و دانش‌آموزی بوده است.
یونسی در پایان از تمام عوامل اجرایی دومین المپیاد رباتیک دانشگاه پیام نور در مازندران تشکر کرد.
انتهای پیام/و۱۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول