اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون برنامه‌‌ریزی فرماندار شهرکرد:

فرآیند مطالعات بازیافت شهرکرد به کندی پیش می‎رود

خبرگزاری فارس: معاون برنامه‌‌ریزی فرماندار شهرکرد گفت: طرح مطالعات بازیافت شهرستان شهرکرد با وجود ضرورت تسریع در تکمیل مطالعات و عملیاتی کردن آن، به‌کندی پیش می‎رود.

فرآیند مطالعات بازیافت شهرکرد به کندی پیش می‎رود
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، منوچهر اعتدال‎پور بعد از ظهر امروز در نشست کارگروه مدیریت پسماند این شهرستان، اظهار کرد: ارتقای فرهنگ مدیریت صحیح  پسماند در شهرستان شهرکرد ضروری است.
وی با اشاره به معضلات و مشکلات زیست محیطی بر ضرورت تفکیک زباله از مبدا، جمع‎آوری و دفن اصولی زباله‌ها تاکید کرد و گفت: در حال حاضر طرح مطالعات بازیافت  شهرستان شهرکرد به کندی پیش می‎رود که برهمین اساس لازم است تا فرایند تکمیل مطالعات و اجرایی شدن این پروژه با سرعت عمل بیشتر پیگیری شود.
اعتدال‎پور با بیان اینکه مسائل مطرح شده در این کارگروه به معنای متهم کردن هیچ دستگاهی به کم کاری نبوده و تنها برای رفع آنهاست، گفت: دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه با تمام توان به‌منظور مدیریت پسماند و ارتقای بهداشت سلامت در این شهرستان گام بر می‌دارند که در همین راستا اقدامات مناسبی نیز صورت گرفته است.
معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرکرد با تاکید بر همت همه‌جانبه دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه را در راستای ساماندهی و مدیریت پسماند در شهرستان شهرکرد خواستار شد.
وی ادامه داد: رشد روزافزون جمعیت، افزایش و تنوع محصولات و کالاهای مصرفی، روند صعودی مصرف‌گرایی در بین شهروندان، متداول شدن الگوی نامناسب مصرف در جامعه و بسیاری از عوامل دیگر سبب شده است تا امروز با معضل جدی و پیچیده‌ای به عنوان زباله یا مواد زاید شهری روبه‌رو باشیم.
اعتدال‌پور با بیان اینکه دفن زباله‌ها صرف‌نظر از خطرات بهداشتی، زیان‌های اقتصادی کلانی را نیز در بردارد، گفت: جداسازی زباله‌های خشک و تر و برگشت آن‌ها در چرخه‌ بازیافت نقش موثری در کمک به اقتصاد کشور دارد.
وی افزود: جمع‌آوری زباله‌های خشک به صورت جداگانه از سطح شهر یکی از طرح‌های اصولی در راستای ارتقای سطح خدمات ارائه شده است و نقش موثری در کاهش اثرات سوء زیست محیطی و هم‌چنین پاسخ‌گویی به بخشی از هزینه‌های سنگین دفع زباله دارد.
اعتدال‏پور تصریح کرد: با اجرای طرح جمع‌آوری و تفکیک از مبدأ زباله‌های خشک، به میزان 25 تا 30 درصد از حجم زباله‌های دفنی کاهش می‌یابد و این طرح از لحاظ زیست محیطی و هم‌چنین اقتصادی مقرون به صرفه است.
انتهای پیام/ج20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول