اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

سرطان گوارش بیشترین نوع سرطان در مازندران است

خبرگزاری فارس: خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: سرطان گوارش بیشترین نوع سرطان در مازندران است.

سرطان گوارش بیشترین نوع سرطان در مازندران است
به گزارش خبرگزای فارس از شهرستان ساری، روان‌بخش اسماعیلی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به گسترش روزافزون تعداد بیماران سرطانی اظهار داشت: عوامل بیماری سرطان‌زا در جهان رو به گسترش است و در مازندران میزان گستردگی بیماری سرطان بیشتر در دستگاه‌ گوارش مشاهده می‌شود.
وی تصریح کرد: مازندران به لحاظ درگیری و تعداد مبتلایان و میزان مرگ و میر بیماران سرطانی رتبه دوم کشور را دارد.
عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام وجود 400 هزار مبتلا به بیماران سرطانی در کشور خاطرنشان کرد: سالانه 72 هزار نفر در ایران به خاطر بیماری سرطان جان خود را از دست می‌دهند.
اسماعیلی با اشاره به شیوع بیماری سرطان در بین جوان‌ها و افراد با سن پایین خاطرنشان کرد:  تشخیص به موقع بیماری سرطان در درمان این بیماری بسیار موثر است.
وی با اشاره به ترسناک بودن بیماری سرطان در جوامع ادامه داد: پذیرش این بیماری برای فرد مبتلا بسیار سخت است و اگر فرد مبتلا نپذیرد که دچار سرطان شد در درمان با پزشکان همکاری نمی‌کند و عدم همکاری بیماران با پزشکان و تیم درمانی مشکلاتی را برای فرد ایجاد می‌کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار حمایت سازمان‌های اجتماعی با بیماران سرطانی شد و بیان کرد: حمایت مناسب از بیماران سرطانی در درمان کلی و تعویق زمان فوت آنها بسیار اثرگذار است.
وی خواستار حضور افراد معنوی و روحانیون در مراکز درمانی بیماری‌ها سرطانی شد و یادآور شد: افزایش روحیه در بیماران سرطانی بر درمان افراد مبتلا بسیار موثر است.
این مسئول درمانی استان تاکید کرد: سیستم‌های تشویقی برای بیماران سرطانی بسیار پاسخگو است و بالا بردن روحیه بیماران سرطانی در درمان بیماری معجزه می‌کند.
اسماعیلی مهم‌ترین مشکل در بروز بیماری سرطانی بعد از مشکل آب، خاک، مواد شیمیایی و استرس را عدم تشخیص به موقع عنوان و تاکید کرد: با اجرای طرح پزشک خانواده با کاهش بسیاری از بیماری‌ها صعب‌العلاج در کشور و استان مواجه می‌شویم.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران سواد سلامتی افراد در جامعه را پایین اعلام کرد و بیان داشت: رسانه‌ها نقش موثری در ایجاد افزایش آگاهی‌های سلامتی افراد دارند و برای ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه نیاز به همکاری رسانه‌ای داریم.
وی با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در روستاها یادآور شد: طرح پزشک خانواده در روستاها به طور سازمان‌یافته اجرا می‌شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان تاکید کرد: با اجرای طرح کامل پزشک خانواده و تشکیل پرونده سلامت بسیاری از مشکلات بهداشتی درمانی کشور حل و فصل می‌شود.
انتهای پیام/آ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول