اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر اعلام کرد:

15 آبانماه زمان ورود مراتع به استان بوشهر

خبرگزاری فارس: مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: برای حفظ و حراست از مراتع همه دامداران روستایی و عشایری 15آبانماه اجازه ورود به مراتع این استان را دارند.

15 آبانماه زمان ورود مراتع به استان بوشهر
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، هوشنگ شریفی پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اهمیت حفظ و حراست از مراتع به عنوان یکی از نعمت‌های بزرگ الهی و با هدف جلوگیری از تخریب مراتع در اثر چرای زودتر از زمان مقرر، دام مازاد بر ظرفیت و ایجاد نظم در بهره برداری پایدار از مراتع بدین وسیله تاریخ ورود به مراتع استان بوشهر 15 آبانماه تعیین شده است.
وی افزود: برهمین اساس همه دامداران اعم از روستایی و عشایری از ورود زودتر از موعد مقرر و دام مازاد بر پروانه چرا به مراتع بجد خودداری کنند.
مدیر کل منابع طبیعی استان بوشهر اضافه کرد:  این اداره کل در انجام وظیفه خود در حفاظت از انفال و اجرای مدیریت چرای دام در مراتع با استقرار یگان حفاظت و اکیپ‌های ثابت و سیار در مبادی ورودی استان بوشهر از ورود دامداران فاقد پروانه، ورود زودتر از موعد و دام مازاد بر پروانه چرا جلوگیری به عمل آورده و برابر مقررات برخورد قانونی می‌کند.
شریفی تصریح کرد: همچنین دامدارانی که درسال‌های گذشته به دلیل ورود زودتر از موعد به مراتع یا دام مازاد، اخطاریه دریافت کرده‌اند در صورت تکرار تخلف در سال جاری، حقوق آنان باطل می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ریزگردها و خاک برداشت شده در کانون‌های فرسایش بادی سبب بروز خسارت به تاسیسات، جاده‌های ارتباطی روستاها و شهرها، مناطق مسکونی، محیط زیست منطقه و درکل به اکوسیستم و اقتصاد استان بوشهر شده است.
شریفی اظهار داشت: به همین منظور سال گذشته 240 هکتار نهال کاری با گونه‌های مقاوم به خشکی از جمله کهور پاکستانی، آکاسیا ویکتوریا و آکاسیا سالسینیا اجرا شد و 30 هزار نهال گلدانی تولید و در190 کیلومتر اطراف مزارع نیز درختکاری صورت گرفته است.
وی مساحت اراضی تحت فرسایش بادی استان بوشهر را 320 هزار و 819 هکتار ذکر کرد و افزود: طولانی بودن دوره گرما، خشکسالی‌های دوره‌ای، شرایط خاص زمین شناسی، استفاده غیراصولی از اراضی کشاورزی و مرتعی، بارندگی کم، تبخیر زیاد، چرای بیش از حد دام، تعرض به اراضی ملی، گسترش و بهره برداری بی رویه از معادن غیر ضروری و صنعتی شدن استان از عوامل شکل گیری بیابان در استان بوشهر است.
انتهای پیام/خ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول