به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، جهانبخش علیپور ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه بازرسی و بازدید از واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی در آمل توسط این مجموعه صورت گرفته است، اظهار داشت: نظارت بر مواد غذایی که در اختیار مسافران و شهروندان بهویژه در ایام تعطیلات صورت میگیرد سبب افزایش سلامت جامعه میشود.
وی با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری کشیک شبکه بهداشت فعال بوده است، گفت: بازدید از واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی در قالب دو اکیپ در ایام تعطیلات انجام شده است.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آمل با تاکید براینکه در سالجاری یک هزار و 387 مکان تهیه و توزیع موادغذایی مورد بازدید قرار گرفته است، یادآور شد: این اماکن عمومی، بینراهی و در مسیر محور هراز، در پارکها، تفرجگاهها و استخرها قرار داشته است.
وی بیان کرد: از این تعداد 30 مکان تهیه و توزیع متخلف به تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شدند که از این تعداد نیز شش واحد تعطیل موقت و پلمپ شدند. براساس قانون اصلاحیه ماده 13 این واحدها شامل واحدهای تولید و عرضه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی موقتاً از فعالیت آنها جلوگیری شد.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آمل در پایان تاکید کرد: در این ایام مقدار دو تن از مواد غذایی تاریخ گذشته و یا غیرمجاز کشف، توقیف و یا معدوم شده است.
انتهایپیام/86011/خ20/ض1002