به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدعلی رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اهداف و برنامههای سازمان دامپزشکی در راستای ارتقاء امنیت غذایی جامعه نظارتهای بهداشتی در استحصال گوشت است.
وی با بیان اینکه مصرف گوشت سالم و بهداشتی در سلامت افراد بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: از آغاز سال جاری تاکنون 6 هزار و 276 هزار قطعه طیور گوشتی در سطح کشتارگاههای طیور استان ذبح بهداشتی شدهاند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی یادآور شد: در حال حاضر سه کشتارگاه صنعتی طیور در سطح استان فعال است.
رضایی ادامه داد: ناظران بهداشتی دامپزشکی و ناظران شرعی با حضور در این کشتارگاهها بر تمام مراحل استحصال گوشت نظارت دارند.
وی اضافه کرد: با ذبح این میزان طیور در کشتارگاههای صنعتی استان بیش از 11 هزار و 295 تن گوشت سفید تولید شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: این میزان گوشت پس از تایید از سوی ناظران بهداشتی دامپزشکی با درج شناسه بهداشتی و تولید برای مصرف در سطح بازارهای فروش داخل و خارج از استان توزیع شده است.
رضایی یکی از اقدامات شاخص دامپزشکی در استحصال گوشت سفید را بستهبندی بهداشتی در سالهای اخیر دانست و خاطرنشان کرد: این اقدام از ایجاد آلودگیهای ثانویه در گوشت جلوگیری کرده که به تبع سبب کاهش مسمومیتهای گوارشی در انسان میشود.
انتهای پیام/22481/ق20/پو3002