به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، حمید حبیبینیا صبح امروز در جلسه هماهنگی نحوه نظارت بر وضعیت بهداشت نانواییها در بوشهر اظهار داشت: با توجه به اینکه نان در سبد غذایی خانوارها از اهمیت قابل توجهی برخوردار است توجه به سلامت آن هم باید مهم باشد. در همین راستا بازرسان مرکز بهداشت با جدیت بر فعالیت نانواییها نظارت داشته و دارند.
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نان در سبد غذایی مردم سهم عمدهای را به خود اختصاص میدهد، از این رو بهداشت نان تولیدی، رعایت ضوابط بهداشتی توسط کارگران نانواییها هنگام آمادهسازی خمیر نان و پس از پخت نان، اهمیت ویژهای دارد و با تخلفات بهداشتی نانواییها با دقت برخورد میشود.
وی افزود: از ابتدای سال 92 تاکنون تعداد 1083 مورد بازدید از نانواییها توسط بازرسین به عمل آمده که تعداد 37 مورد به شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی و 25 مورد به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شده و 7 مورد نیز منجر به پلمپ و تعطیلی نانوایی گردیده است.
حبیبینیا بیان کرد: بخشی از فعالیتهای بازرسین بهداشت محیط در نظارت از نانواییها اطمینان از عدم استفاده جوش شیرین در عملآوری خمیر نان میباشد که با توجه به مضراتش، استفاده از آن در نانواییها ممنوع است.
حبیبینیا اضافه کرد: بازرسین بهداشت محیط از ابتدای سال 1392 تاکنون اقدام به 165 مورد نمونهبرداری از انواع نانواییها کرده است که در 9 مورد از نمونهها جوش شیرین تشخیص داده شد که متصدیان این نانواییها برای اعمال قانون به مراجع ذیصلاح معرفی شدهاند.
وی تصریح کرد: استفاده از جوش شیرین منجر به کمخونی ناشی از فقر آهن، اختلالات گوارشی، زخم معده و اثنی عشر و کمهوشی در انسان میشود.
در جلسه هماهنگی نحوه نظارت بر وضعیت بهداشتی نانواییها که با حضور مسئولان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، اتحادیه نانواییهای بوشهر، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل غَلّه در مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد، مقرر گردید اکیپ بازرسی مشترک، متشکل از نماینده اتحادیه نانواییها، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، به صورت مداوم از نانواییها بازدید کنند.
انتهای پیام/66006/خ30/ف4004