اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دبیر علمی همایش ملی گیاهان دارویی ایران:

گیاهان دارویی منبع عظیمی از ثروت و اشتغال است

دبیر علمی سومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران گفت: به‌دنبال کاربردی کردن گیاهان دارویی در واحد آیت‌الله آملی هستیم چون معتقدیم این گیاهان منبع عظیمی از ثروت و اشتغال برای کشور است.

گیاهان دارویی منبع عظیمی از ثروت و اشتغال است

سیداحمد شهیدی شامگاه پنج‌شنبه در حاشیه برگزاری سومین همایش ملی گیاهان دارویی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آمل با اشاره به اینکه به عنوان کمیته علمی وظیفه داوری و بررسی مقالات و تعیین محورهای مقالات و تفکیک آنها به سخنرانی و پوستر صورت گرفته است، بیان کرد: در کمیته علمی 62 عضو هیئت علمی دانشگاه‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفتند و از دانشگاه‌های معتبر مانند دانشگاه تهران، گرگان، مازندران، مشهد و ساری بهره گرفتیم و براساس رشته‌های موردنظر و براساس محور همایش هر مقاله حداقل برای دو دارو ارسال و نظر داوران در رد یا قبول مقاله اعمال شد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه گیاهان دارویی مباحث مختلفی مطرح و کشور ما نیز در سال‌های اخیر به صورت جدی به این عرصه وارد شده است، افزود: اگرچه استفاده از داروهای گیاهی در ایران قدمت زیادی دارد، اما پژوهش و مطالعات آکادمیک آن در سال‌های اخیر رشد داشته است.

شهیدی با تاکید بر اینکه از طریق همایش‌ها و در حوزه آکادمیک می‌توان به اهمیت آن پی برد و به‌دنبال کاربردی کردن آن بود، یادآور شد: گیاهان دارویی یک حوزه بسیار وسیع در زمینه تولید ثروت هستند و تولید دارویی از این گیاهان نیز در این زمینه موثر است.

وی با بیان اینکه در بحث دانشگاهی و علمی گیاهان دارویی امروز دیگر هیچ علفی در طبیعت هرز نیست و هر کدام می‌توانند تولیدکننده ثروتی باشند، خاطرنشان کرد: در توسعه رشته‌های دانشگاهی در این زمینه نیازمند باز تعریف از این رشته‌ها و دروس ارائه شده هستیم.

دبیر کمیته علمی سومین همایش گیاهان دارویی با اعلام اینکه در زمینه تولید موادغذایی، دارو و محصولات جانبی نیازمند توسعه مباحث دانشگاهی هستیم، گفت: این صنعت در صورت باز تعریف و بازتولید می‌تواند منبع عظیمی از اشتغال‌زایی در کشور را سبب شود و با توجه به اقلیم وسیع ایران و آب و هوای مساعد هر کدام از مناطق قابلیت توسعه این گیاهان را دارند.

وی یادآور شد: به عنوان نمونه واحد آیت‌الله آملی در تولید صمغ از گیاهان بومی ایران در حال تحقیق و پژوهش است و گروه صنایع غذایی دانشگاه بر روی این مقوله کار می‌کنند، چون معتقدیم استخراج و بهینه‌سازی آن در کاربردی کردن موثر است.

شهیدی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم با توجه به ایجاد دانشکده داروسازی که موافقت اصولی آن گرفته شده است، تولید داروهای جدید براساس گیاهان دارویی را توسعه دهیم، خاطرنشان کرد: در کنار این امور تلاش می‌کنیم در این زمینه بر روی مباحث آموزشی تمرکز کرده و با هدف‌گذاری به سمت کاربردی کردن گیاهان دارویی در کنار توسعه رشته‌های جدید بر این مبنا باشیم.

انتهای‌پیام/86011/ب30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول