اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

گلایه ساکنان مجتمع هزار واحدی مسکن مهر میناب از کیفیت پایین واحدها

کیفیت پایین واحدهای تحویلی مسکن مهر و عدم وجود زیرساخت‌ها در شهرک‌‌های مهر در برخی از شهرها از جمله میناب، داد ساکنان را درآورده است.

گلایه ساکنان مجتمع هزار واحدی مسکن مهر میناب از کیفیت پایین واحدها

به گزارش خبرگزاری فارس از میناب در شرق مرکز هرمزگان، ساخت ‌و سازهای پروژه مسکن مهر که دولت سابق از اجرای آن به عنوان یکی از افتخاراتش یاد می‌کرد هر چند در برخی از مناطق نتایج مفیدی داشت اما در بسیاری از استان‌ها و شهرستان‌های کشور، دارای کمبودهای گوناگون بوده و خلف وعده‌های متعدد در زمینه کیفیت و تکمیل آن باعث اعتراض متقاضیان و ساکنان آن شده است.

طبق تبلیغات و اطلاع‌رسانی‌های دولت وقت، طرح مسکن مهر برای کاهش هزینه ساخت مسکن افراد کم درآمد اجرا شد و با حذف قیمت زمین از هزینه ساخت و ساز به نفع مسکن‌دار، مقرر شد اقشار کم‌درآمد به صورت اجاره 99 ساله صاحب مسکن شوند که علاقه‌مندان به عضویت در این تعاونی‌ها را امیدوار کرد با اندک آورده‌ای در مدت زمان کوتاه صاحب سرپناه خواهند شد.

در این راستا در شهرستان میناب نیز بر اساس آنچه در رسانه‌ها منتشر شد، پروژه مسکن مهر با سه هزار و 75 عضو در قالب هشت تعاونی از سال 1386 فعالیت خود را آغاز کرد.

تعاونی مهر رضوان میناب واقع در شهرک المهدی با یک هزار و 48 عضو از مهمترین تعاونی‌های فعال در قالب پروژه مسکن مهر در این شهرستان است که ساکنان آن به جهت عمل نکردن دولت در مقابل برخی تعهداتش در قبال آنان به شدت از وضعیت مسکن خود گله‌مند هستند.

خبرنگار فارس در میناب با حضور در مجتمع مهر رضوان در این شهر طی گزارش میدانی با تعدادی از ساکنان این مجتمع به گفت‌وگو پرداخته تا شاید مسئولان نسبت به رفع مشکلات این منطقه تلاش کنند.

محمدعلی رئیسی یکی از ساکنان در این مجتمع به خبرنگار فارس گفت: دستگاه‌های خدمات‌رسان به وظایف محوله خود به خوبی عمل نکرده و به نحو مطلوب بستر سکونت را برای ساکنان فراهم نکرده‌اند.

وی با بیان این که طرحی که برای اقشار کم درآمد در نظر گرفته شده بود و می‌بایست ماهانه به صورت ساده 328 هزار تومان و به شیوه پلکانی ماهی 245 هزار تومان و با باز پرداخت 20 ساله پرداخت شود ولی به علت پنج سال کم کاری پیمانکار اکنون اعضا باید این وام را 15 ساله پرداخت کنند.

رئیسی همچنین با ذکر این مطلب که در پیگیری برای رفع معایب واحدهای تحویل گرفته، نتیجه مناسب و مطلوبی حاصل نشده، افزود: پس از مراجعه مکرر، هر کدام از مسئولان در پاسخ با عنوان این مطلب که "شما با پنج الی 10 میلیون تومان صاحب خانه می‌شوید و این بهتر نمی‌شود" به ما جواب می‌دهند.

وی گفت: تعاونی مسکن مهر رضوان یک هزار و 48 عضو دارد، در حالی که مسجدی که در این مجتمع احداث شده است گنجایش 200 نمازگزار بیشتر ندارد و این بیانگر عدم توجه به مسائل اعتقادی و دینی است.

وی ادامه داد: کیفیت پایین واحدهای مسکونی ساخته شده به حدی است که هنوز از عمر این واحدها چیزی نگذشته، ولی به راحتی می‌توان وجود رطوبت در ساختمان را مشاهده کرد.

رئیسی با بیان این که فضا و مکان مناسب و حتی باکس‌های ویژه جمع‌آوری زباله در این مجتمع در نظر گرفته نشده، ادامه داد: با انباشته شدن زباله، جمعیت حشرات موذی افزایش یافته و علی‌رغم تمام پی‌گیری‌ها هنوز مشکل پا بر جا و باقی است و اهالی به نتیجه‌ای نرسیده‌اند.

اکبر امیری از دیگر ساکنان مجتمع مهر رضوان نیز به خبرنگار فارس گفت: در واقع تعاونی محور اصلی گرفتاری اهالی است.

وی افزود: برای پیگیری و حل مشکلات مجتمع مهر رضوان علی‌رغم مکاتبات مختلف و مراجعه به امام جمعه و نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی، چهار مرتبه با فرماندار ویژه میناب نیز دیدار و ملاقات کردیم که اکثر نامه‌ها به صورت پاراف شده وجود دارد، ولی باز نتیجه خوبی به دست نیامده است.

ابراهیم کریمی یکی دیگر از ساکنان مجتمع مهر رضوان میناب با بیان این که حدود سه ماه پیش نشستی با حضور نماینده‌ای از هر بلوک این مجتمع، مسئول دفتر فنی فرمانداری میناب و نماینده اداره راه و شهرسازی برای حل مشکلات و رفع معایب واحدهای مجتمع مهر رضوان برگزار و مقرر شد یک ماه پس از این نشست نواقص موجود مرتفع شود، اظهار داشت: با همه پیگیری‌ها و وعده‌های مسئولان، متاسفانه هیچ‌کدام از مشکلات این مجتمع برطرف نشد.

یعقوب حسینی از دیگر ساکنان مجتمع مهر رضوان میناب در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: مشکلات مسکن مهر رضوان در میناب به حدی فراوان و درد‌آور است که اگر می‌دانستم، خانه‌دار شدن به این وضع خواهد بود ترجیح می‌دادم مستأجر بمانم.

وی گفت: براساس برخی گفته‌ها، مسکنی که سراسر عیب و نقص است را برای ساکنان به قیمت امروزی محسوب می‌کنند.

حسینی بیان کرد: در زمینه قیمت مسکن برای اهالی مجتمع مهر رضوان هنوز هیچ شفاف سازی صورت نگرفته و برای ساکنان مبهم است.

محمد اخلاصی از اهالی مجتمع مهر رضوان میناب با بیان این که در ساخت و ساز واحدهای این مجتمع هیچ گونه نظارتی صورت نگرفته، به خبرنگار فارس گفت: آب و رطوبت بیشتر سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها به طبقه بعدی نفوذ می‌کند.

وی گفت: برای هدایت و دفع فاضلاب در این مجتمع کار اصولی و مناسب صورت نگرفته است.

اخلاصی بیان کرد: بسیاری از مشکلات و معضلات این مجتمع را ساکنان با هزینه شخصی خود برطرف کرده‌اند.

اخلاصی اظهار داشت: فضا و کانال‌هایی که برای نصب آسانسور در واحدها در نظر گرفته‌اند به حال خود رها شده که این به شدت برای افرادی نظیر کودکان به جهت احتمال سقوط در آن خطرناک است.

آنچه خبرنگار فارس به هنگام تهیه این گزارش متوجه شد، این است که بسیاری از واحدهای مجتمع مهر رضوان هنوز خالی از سکنه است و این می‌تواند به دلیل وجود نقص در این واحدها باشد.

پروژه مسکن مهر که یکی از یادگاری‌های دولت نهم و دهم به شمار می‌رود، در روزهای پایانی عمر دولت دهم، افتتاح و بهره‌برداری از آن در استان‌های مختلف با سرعت انجام شد و گویا در برخی از شهرها همانند میناب هیچ توجهی به عیوب آن و تلاش برای کیفی‌سازی نشده است.

-------------------------

گزارش از علی ذاکری

-------------------------

انتهای پیام/88004/ب40/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول