به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، پرویز ترابیزاده در این رابطه اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به علت تولید محصولات سبزی و صیفی در استان که مصرف تازهخوری دارند، تولید محصول سالم را در اولویت کاری خود قرار داده و به مدت سه سال است که با جدیت خاصی به دنبال تولید محصول سالم بوده به طوریکه در سال زراعی 92 - 91 مقام نخست کشور را کسب کرده است.
وی افزود: بهرهگیری از روشهای مناسب مبارزه میتواند گام موثری در تولید محصول سالم باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: به همین دلیل مدیریت تلفیقی کنترل آفات جزو دستور کار مدیریت حفظ نباتات قرار گرفت که بر پایه روشهای غیر شیمیایی و بیولوژیک استوار است.
ترابیزاده اضافه کرد: خوشبختانه زیرساختهای لازم برای تولید محصول سالم در استان فراهم شده است که از این زیرساختها میتوان به کلینیکهای گیاهپزشکی، تولیدکنندگان حشرات مفید (دشمنان طبیعی آفات)، شرکتهای دفع آفات و تعاونیهای تولید محصول سالم اشاره نمود که در هدایت کشاورزان نقش بسزایی ایفا مینماید.
مدیر حفظ نباتات ادامه داد: کشاورزانی که راغب به تولید محصول سالم هستند میتوانند با عضویت در تعاونیهای تولید محصول سالم و با بهرهگیری از مزایای این تعاونیها و کلینیکهای گیاهپزشکی نسبت به تولید محصول سالم اقدام نمایند.
انتهای پیام/2310/ط/ظ1004